Маринчо Демократа е най-големия проблем на европейската кауза

Днес ще ви разкажа историята на Маринчо…

Маринчо е демократ. Нещо повече – той е истински евроатлантик, либерал, прозападен човек.
Маринчо се бори с путиновата пропаганда и желае да опази и съхрани ценностите на съвременната демокрация, за да се ползват от тях и бъдните поколения.

И Маринчо води битки. Когато види някой да пуска линк към филм на Тарковски, мигом го засипва с епитети, като „Умри, пукни, мръсна, долна комунистическа свиня! Путин ли ти плати? Взе ли рублите? Да се задавиш в развалена сельодка и копейки, бляд долна!”.

Когато Маринчо разбере, че негов познат е посетил „Берьозка“ и си е купил замразени пелмени изчаква да падне нощ и му чупи стъклата на колата.

Маринчо губи по 10 часа дневно за да пише под всякакви новини, в които има и намек за Путин. Но за него новините за Путин може да не включват самия Путин.
Напротив – дори статия за 4-а симфония от Чайковски карат Маринчо да поства дълбок гняв и справедлив укор към опасните поклонници на КОМОНИЗДИТЕ, които слушат тоя агент на Коминтерна Чайковски…

Маринчо воюва за справедливи каузи. Той се опитва да покаже, че не бива да се връзваме на руската пропаганда и че нашият цивилизационен избор трябва да е Европа и запада.
Но го прави по такъв начин, че вместо да привлича хората за проевропейската кауза, ги превръща в путинисти.

Маринчо искрено вярва, че помага за каузата на демокрацията.
Но вместо това той налива вода в мелницата на ретроградните сили у нас.

Маринчо е всичко онова, което ни пречи.
Не, не ни пречат нито глупавите фейк сайтове, платени с рубли.
Нито речите на Роджър Уотърс.
Нито предизвикващите смях пърформанси на Волен.

Маринчо е най-големият проблем на проевропейската кауза, защото говори тъпо, скучно, злобно, истерично, малоумно и бездарно по важните теми.

Намерете Маринчо. И му кажете, че всяка кауза има нужда от Маринчовци. Но накрая Маринчовците изяждат всяка кауза…

–-
(от фейсбук страницата на автора)

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.