Джаред Гордън говори с 200 различни гласа в YouTube

В сайта за видеоклипове YouTube човек може да види какво ли не. Някои потребители качват в него откровени простотии, но за други той е своеобразна сцена, от която да покажат на света някакъв свой талант.

Точно това е направил 28-годишният нюйоркчанин Джаред Гордън. В две клипчета, чиято продължителност е по-малко от 5 минути, той имитира гласовете на 200 различни герои от популярни анимации и игрални филми, както и на известни актьори, музиканти, политици и тв водещи.

Джаред работи като сценарист на няколко детски шоупрограми, сред които “Nickelodeon” и “Saturday Night Live’s TV Funhouse”. Вижте впечатляващата му способност да имитира различни гласове без изобщо да спира, за да си почине.

[swf] data=“http://www.youtube.com/v/tJHFHVWW0dY&rel=1″, width=“425″, height=“350″ [/swf]

[swf] data=“http://www.youtube.com/v/f2krVT5R9PQ&rel=1″, width=“425″, height=“350″ [/swf]

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.