И как телевизиите замазват… Сега няма протести срещу Борисов, а какво беше срещу Орешарски

Някакво вътрешно противоречие има в телевизиите. В новините се появяват подробности за апартаменти, тераси, балкони. А в сутрешните блокове и цветанкини предавания започва замазването – ама всичко било законно, ама и други така са си купили апартаменти и т. н.

И политиците на власт, и обслужващите ги коментиращи са в дълбоко заблуждение, че народът е прост и като му кажат как всичко е законно, ще се съгласи.
И най-простия зрител много добре разбира, че да се налапаш евтино с лукс като си на власт е облагодетелстване чрез власт.
Дори е все по-очевидно, че става дума за безскрупулна лакомия, за която политиката е само параван.

И колкото повече говорещите глави по телевизиите се мъчат да замазват, толкова по-зле става, трупа се недоволство. Сякаш не усещат, че кризата става все по-дълбока – и политическа, и на институциите.

И все повече се набива на очи, че мразеното правителство на Орешарски беше далеч по-компетентно и цивилизовано от сегашното. И министър по министър да ги гледаш, и всякак, сегашните са пародия. И политиката им е само параван за лакомията.

А какъв зор беше да съборят кабинета Орешарски и да върнат Борисов.

Едни лозунги „Не искам заем 1 милиард!“, едни пърформанси, балерини, бели рояли и голи цици, печати по краката с къси поли, дето ги слагали комунистите, окупация на парламента… Далеч, след като Пеевски се оттегли уплашен на втория ден. За когото Борисов тогава каза „Пеевски е жертва“.

И с много любов докараха Борисов отново.

И се обиждат като ги наричат красиво-умни, каквито те сами се нарекоха.

И защо ги няма сега на улицата? Просто е – красивите и умните мразеха Орешарски много повече от Борисов.

И последва – не искаме Борисов, а после коалиция с него и т. н.

Абе, искат си го тоя Борисов, само да не дойдат „комунистите“. Заслужено е сегашното управление.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.