Цитати за интервюто с Филипов

1. – под голямата снимка
Когато телевизията е интелигентна, в нея няма Биг Брадър. Хората, които правят Биг брадър, са страшно интелигентни, те са невероятни професионалисти, но това е предаване за друга категория хора.

2. – надолу под третата снимка
когато съм учил мои колеги, винаги съм им казвал: Трябва да имаш безкрайно уважение към хората. Ти не знаеш кой те слуша – може да е академик, може да е Нане от Бирмирци. Какво значение има това?

3. Надолу към края
Трябва да ви кажа, че в БНТ познавам Уляна и двете секретарки на информацията. Другото всичко е ново, няма ги старите ми колеги.

_чернови
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.