Ризова гледа хората от БСП като черна мамба; Егати тъпата пропаганда

Ще ми се да разбера по каква логика БСП е загубила, а Нинова е обвинявана отвсякъде за загубата, даже от хора, които нямат общо с БСП?…

Какви са били очакванията на обществото към БСП – да махнат с тези избори Борисов ли?

Сякаш няма други партии, няма други хора. Само Нинова срещу Борисов. Ми това не е нормално. Както каза Крум Зарков, те все пак са втори. „Бият“ всички останали. А срещу тях бяха:

Всички медии.

Всички журналисти.

Николаев повтаряше при всяко интервю – „Ама Йончева в момента е подсъдима“…

Ризова гледа хората от БСП като черна мамба, аха да ги изяде…

За Коритаров и оная злата жена с ябълките няма смисъл да се говори.

Всички политически субекти си бяха изградили кампаниите на – комунистите ще ви изкльопат за вечеря, а децата ви за закуска.

Нищо, че Борисов и сие са били наистина членове на БКП, а ни Нинова, ни Йончева са били някога…

Хората в листата на БСП са нормални, разумни, културни, както и Радан Кънев. Ама и той се увлече по това антикомунистическо говорене. Сравнете ги с Габриел, Цветанов и пр. Разликата е от земята до небето.

Това си е постижение. Видяхме, че има и нормални хора на територията.

Ако слушате Ризова, ще ви се изЯсни картинката… При нея правят аутопсия на бесепарите.

Без да съм бесепар, пощурявам от яд.

А, и спрете да наричате дебили, олигофрени, овце, тъпанари и каквото и да било подобно сънародниците си. Всеки има право на своят протест. Хората са отвратени от телевизори, разговори, интервюта, лъжи, агресия и нападки.

Да не говорим, че дори във Фейсбук повечето казват – аз телевизия не гледам от 5 години, от 10 години… Аз това предаване не го гледам, тая Ризова и т. н. и т. н. Е, как хора, които не гледат интервюта си формират мнението за политиците? А повечето хора наистина не гледат?

Христо Иванов при Ризова:

– Демокрацията е заплашена!

Алоу, демократа, демокрация няма от 10 години. Не е заплашена, унищожена е.

Чета Бедров. Казва, че на Нинова и Цветанов днес им бил важен ден. Свързва го със затвора на румънеца (бел. ред. – на румънския премиер). Бе защо, да му се не види, се занимават с Нинова? Явно наистина много плаши някого… Е такива като тоя ме накараха да се вгледам в БСП. До преди неговите материали изобщо не ме интересуваха подробно. Егати тъпата пропаганда. Сигурно доста хора са като мен. Нинова трябва да го черпи нещо.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.