Нали животът ставал по-хубав? Сега абортите ли пречат за раждаемостта?

Протест в защита на абортите в Щатите. На плаката пише: „Дръжте си политиките далеч от моето тяло“. Снимка: Уоменс медиа сентър

5800 аборта са направени за три месеца от началото на годината. Това посочи статистиката на Националният център за обществено здраве и анализ.

Волен Сидеров, не може да му се отрече, че е реактивен като жабите на Галвани, веднага отсече: „Война да имаше, нямаше да са толкова жертви”. И поиска да започне дебат за забрана на абортите.

Дебатът може и да има, може и да няма, но май не е и нужен.

Отговорът е прост – животът в България е лош и несигурен. Жените имат биологичния инстинкт да създават поколение при условия, които гарантират сигурност. Статистиката на Центъра за обществено здраве и анализ посочва, че най-много аборти правят жените над 30 години.

На фона на лигавенето колко хубав става животът у нас, жените са най-верният инидкатор, че живеем в пълна свинщина. Тази истина обаче е увита във варака на един честолюбив и себичен простак и неговата шайка. Популисткото му кредо е, че всички вече живеят хубаво, ама не го забелязват. Както е казал Сталин в пика на най-зверските чистки и убийства през 1937 г.: „Жить стало лучьше, жить стало веселее“ (животът стана по-хубав, да се живее стана по-весело).

Е, тук убиват индиректно – убиват ембриони, убиват женския инстикт за продължение на рода, убиват нормалното желание децата ти да са около теб. Вместо това, гинекологичната кюрета играе, а българите със сетни стотинки изпращат децата си в чужбина със заръка да си идват само през ваканциите, евентуално.

Хайде сега да видим

 

хубаво ли е да имаш дете в България

Вярно, отпуската по майчинство наистина е сред най-дългите в ЕС, и толкоз. Защото детето не се гледа до 2 г., а продължава и след това. В някои крайности може да се стигне и до 35 г., но това е в рамките на шегата. Но без майтап – дете в България трудно се гледа. Максумумът е едно, и то с опънати жили.

Например в страната съществува неописуемо уродлив начин за записване в детска градина. Да не описваме механизма, защото тези, които са играли хорото, знаят стъпките и насън. Казано накратко – вероятността детето ти да не попадне в детска градина зависи от общински сметки, точки и преизчислявания. Майките с отпаднали деца какво да правят? Заплатите са ниски и гувернантка не може да се плаща, да седи още една година в дома си – ще получава минималната заплата и то при читав работодател. През това време бащата дере земята като кон, а майката изнервено гледа детето.

Като цяло парите не стигат. Няма по-ефективно разваляне на отношения в едно семейство от битово-финансовите проблеми. А лошото е, че типовете, мачкащи от 10 години населението, превърнаха децата в един от тези проблеми. Ето затова жените над 30 г. абортират – да не са луди да си развалят живота и отношенията с някакъв мъж, само заради общинските свинщини, терзания и невъзможна логистика по отглеждането на дете.

Факт – вулгарното и нехуманно управление може

 

да потисне и биологичните инстинкти

 

Тук не отваряме въпроса за затритите детски градини, застроени, реституирани и прочее квартално-общински безобразия. В случай, че все пак сте отстояли тази битка да отгледате дете до 7 г., което ще бъде ученик, започва нова порция от деликатеси. Ама уседналост, ама от първо до четвърто класиране, ама фалшиви адресни пререгистрации с надеждата да се набуташ в някакво по-читаво училище.

Проблемът с тази истерия идва от факта, че в крайните квартали се създадоха училища инкубатори на бели негри – остригани наркопласьорчета, татуирани членове на футболни агитки, отрепки с увиснало дъно на анцуг и тесни крачоли като на Валери Божинов и прочее безперспективности. Трябва да си сляп, за да не ги видиш. Затова няма нормален човек, който да иска за запише детето си в такова училище.

Но ето, бориш се, преодоляваш всичките обструкции, и тогава хоп – идва истерията за 7-ми клас. Това е някакъв малък Кеймбридж, някакъв Масачузетски технологичен институт, ама тук в София, че дори и в Махалата. Побърканите от предните два кръга на ада майки вече виждат детето си Нобелов лауреат по физика.

Всъщност това не е нищо повече от една нарочно затруднена и объркана от държавата система. Извращение, в което малките завиждат на порасналите. От тази безобразна политика се пръкнаха поколенчески откровени боклуци, пускащи лиги из чалготеките на Студентски град. А тези, които са интелектуално несъвместими с тях, просто се ометоха в чужбина.

Добра новина в медиите – по овчата логика на масата журналисти – е очерк за някакъв прокопсал в чужбина българин. А всъщност това е лоша новина – хубаво щеше да бъде срещу него да има трима прокопсали в България.

Но държавата няма интерес от прокопсали българи, а в по-далечен план, няма и интерес от нормална раждаемост на българките. Повече деца, повече пари се харчат. А те са нужни за да се чеше егото на един политик. И не правете връзка с циганите. Циганите децата ги раждат и ако не ги изхвърлят в дом, ги запазват, защото те са им социалната осигуровка, както е във всички изостанали общества.

Така че не правете дискусии, с дискусия и забрани деца не се раждат, г-н Сидеров.

Деца се раждат със сигурност, ред и още нещо, което идва когато предните два фактора са осигурени.

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.