Буруджиева & Харизанов се завръщат, громят Йончева, президента, Манолова. За голема заплаха предупреждават…

Виктория Тинтерова. Снимка: личен архив

Буруджиева & Харизанов се завърнаха на екран. Не могат да се надприказват за злата, корумпирана, грозна вещерица Елена Йончева, въпреки, че ги питат за Манолова. Когато приключиха с нея, подхванаха президента. Да не бяха тия двамата – Йончева и Радев, заводите не хиляди, милиони щяха да станат, църквите стотици хиляди, заплатите щяха да стигат за трюфели всеки ден и по три пъти на година щеше да е Коледа, ….както казва Лучо Далла.

Принципът, мотото, житейската мантра на Буруджиева & Харизанов е:
Ще кажем, че сестра ти е к@рва, пък после иди доказвай, че нямаш сестра!

А някои намекват и даже твърдят, че кметските избори са пряко и внимателно наблюдавани от …, е знаете от кого, на изток живее. Даже не смея да му спомена името, щото вчера рекнах Костов и напрао не можете да си представите какво стана.

То този от изток много, викат, завиждал на Фъндича, че такива прелести направи в София. Особено завижда за Графа и градинката на „Св. Седмочисленици”. От злост иска да я махне и да тури Манолова, която нищо не разбира от градове. Манолова била таен агент на Този от изток, още от 1917 г. Те двамата заедно са били сол …такива на Ленин, после на Сталин, създали са СДС, БСП, ДАНС, МАНС, Сидеров, ТВ7, чрез която телевизия Йончева отмъкна милиони от КТБ, която банка всъщност е КГБ, но със сбъркана буква …и даже някои историци намекват, че строили и египетските пирамиди, за да могат комунистите да се крият там, когато ги подгонят.

Зат’ва Манолова се гримира така, всъщност тя е фараон, маскиран като обикновена жена от Кюстендил. Предлагам на Харизанов & Буруджиева да изследват тези исторически връзки, да не се гледаме после с наведени очи…

Чухте ли, че цистерна разляла 8 тона масло на един софийски булевард. Казах ли ви оня ден аз, че Анушка е разляла олиото… Сега действаме по-мащабно с мазнините. Прогрес.

П.П. Моята мечта за кмет на София е:
Мъж. Над 50 годишен. С висше образование. Инженер, архитект или икономист. Да говори добър български. Да не мьиечи. Да не се гримира, тупира, изрусява да няма маникюр…. Да обещае, че няма да ходи по Виенски балове с Алена (като Фандъкова – бел. ред.).

П.П.П. Богомил от Нова:
– А пък, Вики (Николаев – бел. авт.), да ти кажа – в Царево стана много неприятен инцидент – петнайсетгодишен се удави в морето.


От фейсбук-страницата на авторката

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.