Бойко Борисов сред народа на животновъдното изложение в Сливен – фотогалерия

Борисов се снима за спомен с кучкари, облечени с фланелки с неговия образ. Снимка: от любителско видео

Премиерът Борисов е посрещнат от фенове с фланелки с неговия лик на 15-о животновъдно изложение в Сливен в събота. Той обиколи изложителите, леко смъмри кучкарите, че са облечени с неговия лик на фланелките. „Ти си ги облякъл, ще кажат правиш агитация”, каза на един стопанин на кучета. Той внимателно разпитваше кое куче как се казва. „Каква му е линията?”, попита компетентно един от стопаните.

„Я, какви козлета”, възкликна пътьом пред други животновъди.

„Леко, ще ти откъсне дупето”, предупреди кучевъда, който се подреждаше за снимка с премиера. „Не, не, това е мое куче”, успокои стопанинът, а Борисов гледаше с известно недоверие кучетата, до които трябва да се снима.

Кучкарите показват кучетата си за оценка, облечени с фланелки на Бойко Борисов. Снимка: от любителско видео

После една след друга го пресрещаха жени с молба да се снимат заедно и Борисов с охота позираше прегърнат с тях. (Виж тук още във видео).

Бойко Борисов се снима с почитателки на животновъдното изложение в Сливен. Снимка: от любителско видео
Бойко Борисов се снима с почитателки на животновъдното изложение в Сливен. Снимка: от любителско видео
Активисти на ГЕРБ продават фланелки с образа на Бойко Борисов. Снимка: от любителско видео
България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.