На 30-ия юбилеен мач Георг би Комунизъма… По Нова

На 30-тия, юбилеен боксов мач за спечелване на купата НТ (най-големият тъпак) сме, драги зрители…

Връчвана е всяка година от мин-председатели, а в последните 15 лично от Бой Коборисов.

На финала се боксира Георг Орби Марков, състезател тежка категория срещу Комунизъма, също състезател тежка категория.

В четвъртфинала Георг победи То Мабиков, Хар Изанов и дори проф. Атоа Нетахристова…
Пътят беше труден, но славен, драги зрители…

Ето, Георг се появява, заедно с четири души от своя екип. Изглеждат решени тая година да спечелят Голямата награда… Паричната премия също е голяма, драги зрители…

Георг се озовава с един скок на тепиха… Гол до кръста, мускулите му потрепват от адреналина… Комунизъмът подскача в левия ъгъл. Гонг! Георг замахва и прасва едно дясно кроше на Комунизъма…

– Когато дойде 10 ноември, София беше мръсна и грозна и когато строиха комплекса „Ленин“, ходехме да се дзверим, невиждали до тогава такива сгради, но после, когато почнаха да отчуждават центъра и да строят панелки… и имаше опашки за банани… и ние като маймуни чакахме… – тихо мълви Георг и изненадва Комунизъма с един ъперкут.

Комунизъма пада, съдията брои… Каква спортна драма, драги зрители…

Комунизъма успява да се изправи. Георг е още по-настъпателен, продължава да мърмори нещо и се втурва напред… Чуват се само откъслечни думи, а от време на време и припяване:

– ГЕРБ е по- по- най-, демокрацията ми е по-добра от демокрацията ти… Лалалал, Радан Къ е з.дник, Данчето е супер, Софияяя, моя любима… лалала… толкова красивааааааа Софияяяяя, обичам Орбан, но повече обичам Бой ко и….

Замахва отново. Комунизъма е гроги, не издържа и го удря на бяг. Публиката полудява, драги зрители, никога невидяла такъв плам…

Георг щастливо подскача по ринга, целува съдията, втурва се към ложите за официалните гости, целува Бой Коборисов, вдига го на ръце и вика с цяло гърло:
– Ти си богът, ти си царят!

Купата е вече в ръцете му. Георг, драги зрители, този така силен мъж плаче като малко момиченце от щастие!

Господ е българин, драги зрители!


За вас от залата на Нова тв предаде Въ. Алипие

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.