„Панорама“ мирише на…

„Панорама-та“ мирише на скъпи парфюми, мухъл, чесън и г.з, ша ма прощавате.

Ооочастник 1. Министърка с лъстЪк за 20 стинки на слугинската си прическа. Вика, че имали десна политика, която дясност раздава помощи, зат’ва не дигнали до 300 лева пенсиите. За да остави полуживи пенсионерите. Обаче помощите са от ЕС-ъто. Нещо като – с чужда пита помен правим. Ама скапан им е поменът. Не е като при Чудомир, на погребението на фелдфебела Стафунски:
– Ядене падна, Вввасилке, ама пиене, ти казвам! Що не дойде и тти бе! Що не дддойде!… Мммного весело беше!

Нее…. Обаче ме фана страх да не ме нещо нарочи. Даже подозирам, че министърката би могла и да ме уапе. Има една книга, забравих й името, забравих и автора, …та там децата викаха на майка си „Глу-сви“, от „глупава свиня“. В книгата де… Беше адски зла майката. Не знам защо се сетих за нея, карай, асоциациите са странно нещо.

Ооочастник 2. Бесепе. Симпатичен млад човек, дето все не мога да му запомня името. Нищо. Зеро. Натинг.

Ооочастник 3. Мижитурка на седесето. Ама се перчи. С кво се перчи и той не знае. Като оня г.з с отпечатъците, оня на здравето, дето искаше да ни забрани вафлите, дето се фукаше щастливо, че пие уиски с Боко и ритат топка. А сега се прави на …не, не се прави, продължава да си е г.з.

Следва:
Артистична импресионна импресия-интервю – Васко Кръпката. Иде ми да се гръмна с цианкалий, че съм го харесвала, ама малко. Ако някога е имало комунизъм, манипулации и грандиозни тъпотии, то Васко се е къпал в тях. Оттогава не се е.

Оооочастник 4. Герджиков. Вече се гръмнах….
– Ние сме в ЕС-ъто – вика – от 8 милиарда население, ние сме в едната осма най-добре дет сме (почти цитат). Искаме да сме като Германия, ама не можееее, те са от много отдавна демокраций…

Особено по времето на Хитлер, добавям мои мисли.

Алоу, искаме като Словакия да сме, ако може или като Чехия или …бе, какъв г.з па е тоя!

Казах ли ви на какво мирише, казах ви.

И въобще няма да се извинявам!

Смрад.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.