Прав ли е президентът и кой у нас е опозиция?

Изявлението на президента, с което сне доверие от правителството, стана повод да се види има ли у нас опозиция и коя е тя.

Отново се оказва, за съжаление, че т. нар. насипно дясно не е.

Много техни привърженици скочиха срещу президента след изказването му и на практика застанаха на страната на правителството. Очевидно е в социалните мрежи.

Ама се обиждат, като им кажеш.

Никой не те кара да хвалиш Радев, но да скочиш срещу него точно сега, като е казал доста верни неща за управлението, означава, че си скрит привърженик на това кошмарно управление.

БСП е слаба опозиция, а Демократична България не са опозиция въобще. Неспасяеми са.

С кого ще ни поведат да свалим Борисов? С генерал Наско начело?

Христо Иванов го размазаха по-рано, че е предател, разсипва дясното, и го накараха да се обедини с Костовистите от последния ден. Сега корабът им е глътнал вода и се мъчи да се задържи с 4% над нивото.

Всичко, което могат да постигнат, е пак да станат патерица на Борисов. То май това е и целта, нямат друга, освен да се хранят от политиката като акционерно дружество. Ще спазарим едни постове, според нашето влияние и проценти…

Навремето номенклатурата на БКП, като остана без работа през 90-те, навлезе в бизнеса. Някои имаха опит от стопанско управление и успяха.

А хората на СДС, като взеха властта, навлязоха в държавните институции. Взеха да си разпределят постове в бордове, митници, министерства, комисии, посолства. И досега ги спазаряват след всеки поредни избори.

Ей така у нас се объркаха дясното и лявото още в зародиш.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.