Министри и Цацаров на крака почитат издателя на „Пик“ Недялков… А?

„Пик“ радостно съобщава какви хора почитат издателя Недялков.

Някой може ли да обясни това?

Трима министри, плюс Вежди Рашидов, Сотир Цацаров и др. от властта се явяват на поклонение при собственика на сайта „Пик“ Недялко Недялков. Той е собственик и на издателство „Милениум“, чиято книжарница в София празнува рожден ден – 1 година. И управляващите са отишли на крака да честват рожден ден на книжарница…

За сегашния културен министър Банов и за бившия, сега шеф на Комисията по култура в парламента Вежди Рашидов – иди дойди, има връзка.

Но вътрешният министър Младен Маринов? Социалната министърка Деница Цачева?

Шефът на КПКОНПИ Сотир Цацаров? Зам.-кметът на София Чобанов?

„Пик“ радостно съобщава какви хора почитат издателя Недялков.

Има ли обяснение защо тези заети хора, които нямат време да почетат много по-важни събития, са отишли в книжарницата на издателя Неделко?

Любов към книгите? Кой ще им повярва?

Или са отишли да почетат един свой пропаганден рупор?

Или просто им е наредил Бойко Борисов?

На първата годишнина на сайта „Пик“ на крака се явиха тогавашната председателка на парламента Цецка Цачева, която се разцелува с издателя и главния редактор, присъстваха и др. хора от властта. А тогавашният главен прокурор Цацаров изпрати поздравително писмо до Недялков, в което хвалеше неговия сайт „Пик“…

Сегашният главен прокурор Гешев даде първото си интервю за сайта „Пик“.

– –

От фейсбук-страницата на Иван Бакалов

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.