Фолкпевицата Андреа показва документ срещу Пулев. И задника си

Фолкпевицата Андреа пуска в Инстаграм клип как крачи по улица и си вдига рокличката да си покаже задника. Снимка: от видео

Покрай скандалите в държавата остава незабелязана една драма – поредната раздяла между Андреа и Кубрат Пулев. Фолкпевицата, която не е известна с хитове, пусна в Инстаграм излияние за изневери и лъжи на Кобрата и демонстрира раздяла. Дано е последна този път, че да се свърши тая мъка, коментират из Фейсбук.

Но понеже на фона на други събития това мина без особено да му обърнат внимание, два дни по-късно Андреа пусна в Инстаграм видео как си вдига рокличката да си покаже задника, докато крачи по улица. Като не останат други аргументи и нищо вече не привлича вниманието на медиите, задник винаги върши работа, събира лайкове. Над 70 хил. души са огледали задника й, според брояча в Инстаграм. Но някои от коментарите под споделеното видео във всички спортни сайтове бяха съкрушителни. Например този: „Дупе е било, когато е била на 17-18 години. Сега си е гъз“…

И неудовлетворената Андреа на следващия ден започна до вади документи като същински Васил Божков. Разтърсващи разкрития за Кобрата. Публикува нотариален акт на името на Кубрат Пулев и негова приятелка – купил имот с нея, докато живее с Андреа.

Изглежда, след като излиянията за изневери и показването на задника не са привлекли много внимание, тя вади документи, в крак с модата в скандалите.
Това подробно се описва от всички спортни издания и рубрики. За тях всяка жена до спортист е безценен източник на новини.

Топ заглавието им за днес е „Палава футболна изгора провокира с безкрайни крака“.

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.