Пепел ви на езика!

Румен Белчев

Пепел на злите езици, които злословят срещу свободата на словото у нас!

Клевети, уважаеми читатели, пълни измишльотини – просто спецификата на нашата свобода не е по вкуса на европеидните соросоиди, които не могат да проумеят, че тя се родее с изконно българския спорт свободна борба. В някои отношения дори малко напомня и на кеч, в смисъл – гепи го къде свариш и го млати като маче у дувар, но свободата си има и своите неудобства.

Ето например как бдителното око на „МОНИТОР“ съвсем свободно разобличава враждебна медия: „bTV се саморазобличи като телевизия на Божков, издаде и къде живее“.

Телевизията имала нахалството да узнае преди всички други хотела, в който хазартният бос се укрива от правосъдието.

Любопитно, но „24 ЧАСА“ не попада под справедливите упреци на вестника, макар че също се е опитал да разбере къде точно се смотава човекът с осемнайсет обвинения – „Преди четири дена „24 часа“ писа, че олигархът беглец Васил Божков се укрива в комплекса „Адрес Булевард“ в Дубай, в пентхауз собственост на румънеца Джовани Бекали, цената на подобен имот била между 6 и 9 млн. евро. Вестникът е анализирал снимките, които публикува самият обвиняем.“

„ТРУД“ от своя страна все по-успешно води войната с националните предатели: „Соросоидите с опит да овладеят държавата“ – предупреждава всекидневникът.

Втасахме я – „Родните НПО-та, които са на хранилка при международния аферист, буквално превзеха новосъздадения Съвет по гражданското общество към Министерски съвет. Оттук насетне този параполитически орган де юре ще се ръководи от вицепремиера Томислав Дончев. Но де факто конците задкулисно ще дърпа скандалният подсъдим Иво Прокопиев, който отговаря за хибридните мероприятия на соросоидите в България.“

Подсъдим до подсъдим, мила моя майно льо! Ако се пресетим, че наскоро един министър излезе от предварителния арест, за да освободи място за своя заместник-министър, логично ще стигнем до заключението, че тая държава май наистина се управлява от настоящи или бъдещи подсъдими!

Като се почне от министрите и се стигне до селските наместници!

От „24 ЧАСА“ с изумление научаваме за нов корупционен скандал – „Селски кмет на съд, „продал“ чужд „Москвич“ за 5 литра ракия“. Любител на ретроавтомобили видял в двора на кмета старата му „Лада“ и попитал дали се продава. Оказало се, че ладата имала „сантиментална стойност“ за собственика, но в замяна на това наблизо в чужд двор се оказал „Москвич“ на половин век. Любителят попитал колко ще му струва, кметът помислил и склонил да го косне срещу пет кила ракия…

Ракията е вредно питие – подтиква човек да се разпорежда с чужди вещи. Бирата, разбира се, е нещо много по-благородно и народополезно!

„Откриха ново полезно свойство на бирата“ – радва ни „СТАНДАРТ“. „Ново изследване е показало, че хмелът, от който се вари пивото, е полезен за мозъка, ускорявайки мозъчния процес. Японски учени от университета „Джунтендо“ установили още, че консумацията му намалява стреса и подобрява настроението.“

Това си го знаехме и без японските учени, но виж, не знаехме, че те „установили значително подобрение на мозъчните функции след 12-седмичен период. Участниците, приели хмел, започнали да си спомнят по-добре и да решават по-лесно математически уравнения…“ Пробвайте и вие – тъкмо ще можете да помагате на детето в дистанционното обучение по математика!

А може и да почнете да пишете по вестниците – като ги чете човек, няма как да не стигне до заключението на г-н Ганьо Балкански – чунким, голяма работа!

От Разпечатосване

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.