Цитат в десетката – Педофилията и лицемерното православие винаги остават на свобода

Педофилите и лицемерното православие винаги успяват да останат на свобода. Едните да продължават да чукат или да правят horny teens снимки. Останалите да продължат да си бъркат по собствените дупки.
А в Испания тези дни църквата си позволи да критикува дори премиера. Чак такива геройства не очакваме от православието. Очакваме обаче бегло да се занимае с малките битовизми. Собствената ни църква никога няма да каже на правителството да не лъже и да не краде. Затова има друг Бог, който живее в друга Европа. Но може поне малко да се скара на условно пияния Стависки. На надрусаната сделка с Очите. На надупените снимки в Дупница. И тогава сами ще поискаме вероучение за децата. За момента е по-добре те да учат езици. Справедливостта на Брюксел изглежда по-нормална от православната.

Калин Руменов във в.“Новинар“. Виж тук целия текст.

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.