Опашки по границите, парите от ЕС, народът тъп, че се бунтува срещу Баце

За моята крехка възраст, като бацевата, ще си остане загадка защо и с какво Отровното трио, Нинова, Манолова, Христо Иванов и прочие дразнят повече от Валери Симеонов, Марешки, Гърневски, Биков, Деса А., Пекинската… да не изброявам.

Всъщност само назначаването на Пекинската за Пекинска беше достатъчен повод да бъдат изчегъртани от пейзажа завинаги.

Даже прочетох едни много ядосани постове, че Баце бил се борел като лъв за пари за народа, пък народът тъп и точно сега се бунтувал.

Аз и моите близки и приятели не сме видели и лев от това правителство. Освен обиди, шашми, счупени пътища и тротоари, незаконно строителство, мръсотия, боклуци, рестрикции, простотии и простащини, друго не сме видяли.

Аз успях да се запазя що-годе нормална по някакъв начин, което си е цяло чудо…

30 години след… е, след като банани има навсякъде, по границите ни има километрични опашки. Опашките по границите са демократично завоевание, може би…

Опашки по границите?! През ум не ми е минавало, че ще се примирим с такова нещо и ще го приемаме като нещо нормално…

Тия, дето си въобразяват, че народът ще получи нещо от парите на ЕС-то, дълбоко се заблуждават.

Въобще шизофренното управление, доведе шизофренни реакции.

Така да се каже – увъртолихме се в някаква грандиозна глупотевина до ушите.

От фейсбук-страницата на авторката

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.