Теди Москов ми е враг!

Един десен тук ми обяснява, че щом някой (Теди Москов) мисли различно, веднага става враг.

Теди Москов смята, че няма проблем 80% от сънародниците му да живеят в мизерия.

Няма проблеми, че живеем в кочина с разрушени пътища, тротоари и държава пълна с боклуци. Боклуци, боклуци и човешки боклуци с власт.

Няма проблеми премиерът на нарича председателя на парламента ПКП, да такова евролидерите с 200 отзад. Да дипли злато и милиони в чекмедже на спалня „Теменуга“. Да нарича народа си тулупи, да не може едно нормално изречение да спретне. Да псува президента на държавата.

Теди Москов явно няма проблеми с огромната държавна администрация, с огромните заплати на шепа лекари, със закриването на болници и училища.

Няма проблеми с изсичането на горите, обезводняването и незаконните подпорни стени и сараи.

Теди Москов няма проблеми, псевдо десни човеко, и да, той моментално ми става враг.

Аз не завися от съюза на артистите.

Не завися от съюза на художниците, нито от лекарският съюз. Не завися от халваджаните, не завися от ония, дето раздават субсидии…

Независима съм. Така си измислих живота, че да не завися от никакъв мизерник. Мога да си позволя да имам врагове. Не съм известна, не съм „успяла“, не ме канят по студиата и особено при Гала да разказвам какво съм яла и пила и да ме карат да играя на тъпи игри…

Не съм консуматор на държавни благини. Плащам си данъците.

И мога спокойно да кажа – да, Теди Москов ми е враг! Той ми пречи да живея нормално.

– –
От фейсбук-страницата на авторката

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.