Борисов ни вкара в просташка пиеса и ни превърна в заложници

Като излязоха снимките от спалнята на Борисов, той първо каза, че президентът го следил с дрон. Сега пък обяви, че госпожа от обкръжението на президента му щракала в спалнята. Е кой я пусна? И как е внесла пачки и злато, пък после ги е изнесла? И това няколко пъти от 2017 до 2019 г.? А записите пак тя ли ги направи?

Като си казал А, трябва да кажеш и Б. Кажи й името на госпожата. Всичко може да се докаже. Охраната знае кой влиза, а отвън записват и камери, и с имена се знае кой влиза.

Преди 6 гоздини Борисов се изцепи в парламента, че Доган поръчал да го убият. Сега пък президентът му пратил някоя да го снима.

Не знам, какви хора са тия, които взимат Борисов насериозно като премиер? Не е ли очевидно, че не само е неадекватен, ами има и психически проблеми?

Борисов е превърнал в заложник цялото общество, включително собствените си привърженици и партийни велможи. Валят скандални снимки, записи, връзки с къща в Барселона, обвинения, че са му давали подкупи. Неговите отговори са ту едно, ту друго, и сякаш нищо особено не е станало.

Ами на ПКП да не би да й е приятно, че трябва да се прави все едно нищо не се е случило. Според Борисов записът бил монтаж, пък не бил, пък актьорът Ненчо бил най-добър. И за всеки случай събра партийците зад гърба си да държи реч на пресконференция. И цалуна другарката ПКП пред строя, да се види, че са в непоклатим строй. Да, ама се клатят с всичка сила. Само в неговата глава няма проблем.

Нямаше нужда от две експертизи на записа – тоя глас ни го набиват вече 15 години медиите. И тези сюжети и тези изрази в записите не може да ги измисли и най-добрият сценарист.

И докато всички чакат отговори, Борисов продължава да се прави, че нищо не се е случило, едни там лоши му мътят водата.

Мълча, мълча, сега изтърси, че една госпожа „го сготвила“ със снимките. Сигурно ще каже и коя е и сигурно няма да е тя.

Лъжите му валят една след друга. Отрича нещо, което е казал ден или месец по-рано. И медиите също се държат все едно нищо не се е случило.

Всички сме заложници, гледаме някакво просташко вулгарно представление, от което не ни пускат да излезем.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.