Не е проблем, че Борисов такова дами. Нормалните премиери не дават такива интервюта

Вие представяте ли си как журналистът от „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг“ след интервюто звъни в редакцията и казва: „Пичовеее, няма да повярвате! Тоя Борисов лично ми разигра сценката как точно са му набутали кюлчетата и пачките в чекмеджето, хахахахахахахахахахаххахахахаха. И му ги е набутала една, дето той я е таковал, хахахаха“. А онези от редакцията викат: „Пич, да не си се друсал по време на това интервю, бе, кажи честно, ти се е***аш с нас!?“. И журналистът вика: „Кълна се бе, пичове, кълна се!“.

Аз си го представям доста ясно. Сигурен съм, че нито един журналист от „Франкфуртер Алгемайн Цайтунг“ никога, ама НИКОГА не е виждал премиер, който разиграва подобно театро.

Това, което се разбра е, че дамата, която г-н Борисов е щял да такова, е отишла във вилата, докато той е давал интервю. Очевидно за г-н Борисов изобщо не е било важно какво говори, защото е отговорил на позвъняването на дамата.

Това, което мен ме впечатли е, че г-н Борисов е казал на дамата, че ще бъде при нея след 15 минути. Което означава, че г-н Борисов се е придвижил със специален режим на движение, за да ходи да такова дамата. Истински забавно е премиерът ти да включва сирените, за да ходи да такова.

С това забавлението приключва, защото всичко останало е пълна тъга.

Г-н Борисов напълно е загубил способността си да даде нормално, приемливо и прилично интервю пред нормална медия. Те го питат за чекмеджето, той говори за Ф-16. Те го питат кой е направил снимките, той говори за победите на ГЕРБ. В голямата си част отговорите на Борисов са неадекватни, нямат общо със зададените въпроси и това само подсилва както комизма, така и несъстоятелността на образа му.

Два от отговорите на Борисов включват израза „Ще стигнем и дотам“. Обикновено се използва, когато отлагаш или отклоняваш отговора си, и целта е да стигнете доникъде.

И не, не е проблем, че г-н Борисов такова дами.

Проблем е, че там има едни пачки, едни кюлчета и един пистолет. За които продължава да няма отговор.

P. S. Нормалните премиери не дават такива интервюта. Тях ги питат за други неща.

– –
От фейсбук-страницата на автора

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.