Триото с Мая Манолова на избори – ето защо

След като изразходвахте част от отвращението си към всичко и всички, различаващи се дори на йота от вас, можем да опитаме да помислим.

54% от гражданите не гласуваме и не сме представени по никакъв начин. Колко от останалите са представени оставам на вас и отвращението ви да прецените.

В следващият парламент ще влязат две групи партии:

I се състои от статуквото:
ГЕРБ
БСП
ДПС

II група:
Слави Т.
ДБ (коалиция)
Мая М.

Предполагам, всъщност сигурен съм, че не виждате граждани?

А, така.

Единствената възможност граждани да участват реално в законодателната и изпълнителната власт е ОБЕДИНЕНИЕ!!!

Първата група отпада по всички възможни критерии, очевидно.

Слави Т. ще се яви сам на избори.

Вчера Христо Иванов по ТВ заяви, че те също ще се явяват самостоятелно. Дали това касае ДАБГ или става дума за цялата коалиция ще разберем съвсем скоро.

Та, вариантите не са много, нали?

Всъщност един е. Отровното трио и гражданите, плюс няколко партии.

О, разбира се можем да не правим нищо, освен да леем, погнуса, ум и разум в социалните мрежи и да не си мръднем пръста, получавайки още от същото и през следващите 30 години?

Е, ние решихме, че не искаме това.

Ще направим и невъзможното за да постигнем промяната за която бленуваме всички!

– –
От фейсбук-страницата на автора

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.