Схемата на Борисов като му отхвърлят премиера Митов и други парламентарни дреболии…

 

Схемата е толкова обидно проста, колкото само безмозъчният тръст около Борисов може да измисли:

 

1. Слагаш един клетник „проевропеец, пронатовец“ за кандидат за премиер.

 

2. Естествено не бива избран, защото си в пълна политическа изолация.

 

3. Като почнат разследвания на далаверите ти – а знаеш, че не е като да няма за какво – почваш да ревеш по западните си „партньори“: „Въх, убиха ма, поръчаха ма – щото съм атлантик, а тия сегашните са руски шпиони“.

 

Слаб си, Борко. Стегай задния двор (бел. ред. – по израза на Борисов, че ще им „завре компроматите в задния двор“) и пъхай там каквото може, че има бая кандитати, които макар и с погнуса ще ти изорат градинката. За дълбока оран говоря, каквато и Генерало, нали, не ти е правил.

 

Много – викат – умен и интелигентен човек бил Дани Митов. Ами имам съмнения!

Е, как може да си умен и интелигентен и да се хванеш да те търкаля една мутра като панаирджийска мечка на синджир. Освен ако нямаш избор, което пак реферира колко па умен да си да стигнеш до състояние да нямаш друг избор.

 

На това Народно събрание отсега му личи дефицитът на икономическа експертиза, която ВМРО можеше да достави… Добре поне, че Мартин Димитров икономист се класира за место…

 

Какво откриване на Народно събрание би било без перлите и анализата на Малария Велева…

 

– –
От фейсбук-страницата на автора

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.