Дайте им да говорят! (на калинките)

Колкото повече „калинки“ в ефира, толкова по-ясно става какво е елитът на нацията спроред банкянския…

Масова дискредитация, чрез показване по корумпираните бойкови телевизии е истински успех в пиара.

Хем даваш пари за да се изкажат „твоите“, хем прислужните ти журналисти правят страхотни чупки за да изглежда това „обективно“, хем всяка поява на всяка „калинка“ единствено показва, че въпросната „калинка“ въобще не е трябвало да бъде назначавана, поради липса на елементарен интелект.

А ужасът от „снимане“, който е преодолян за една единствена нощ и бившите ужасяващи се от камера, сега глуповато висят на екрана на корумпирания телевизор, е наистина връх в пиар-комуникацията.

Едно става ясно – ББ е избирал себеподобни за всякакви постове и себеподобието му така е завладяло администрацията, че колкото повече чегърташ, толкова повече ще има за изчегъртване.

Въпросът е какво правят „колегите“ пиари от ГЕРБ? До там ли го докарахме, бе „колеги“, че да харчим така скъпото „корупционно“ тв време за да се самодискредитираме?

Иначе, аз съм доволна! Не мога да направя толкова много за съсипването на ГЕРБ (а искам), колкото той може сам да си направи.

Така че, давайте думата на ББ и калинките му. НЕПРЕКЪСНАТО.

Това е достатъчно.

 

– –
От фейсбук-профила на автора

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.