Цитат в десетката: Форумци коментират как Румен Петков се кара на Брюксел

Балък
Някъде в Европа има един фонтан дето едно момче непрекъснато пикае. Комисари от ЕС направете едно място в този фонтан и за наш Румен. Но трябва да е охраняемо,и да има служител които да се грижи кранчето да не се развали.

Хуго Гроций

Ама как така тия еврочиновничета пък хич да няман страх на бат Румен ? Ма знаят ли те кой е той ? Ли-лий-ли-лий написали там нещо без да го питат. Горките хорица, какво ли ги чака сега ?

R. Petkoff е нашето тайно оръжие срещу онези
нещастни евробюрократи, които така подло измъчват нашите прекрасни правителства. Такива нещастници не могат да смутят нашия Румен, който си е пичага и нищо не го смущава. Каза ли им го – каза им го, ама ха! Я си е..ете майката!

Подвързвачов
Много смел е Руменчо Петков.
Да се бие със Европа е готов.
В името на майката Русия
току виж довел ни до просия.


Румен Фонтание

Те не ни разбират…
Брюксел не ме обича, а аз съм ебати пича!


От Москва

Маладец Румен, опять подарим тебя часы

Коментарите са от форума на в. „Дневник“ по информация за критики на Румен Петков към Европейската комисия. Виж цялата статия тук.

http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=464471

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.