За ГЕРБ увеличението на пенсиите било кражба. Щом не отива в техните чекмеджета…

ГЕРБ – не на повишаването на парите на пенсионерите! Икономическите момчета от служебното правителство позатвориха кранчетата, или поне сериозна част от тях. Икономическите момчета направиха това, което никой не е очаквал от служебно правителство. Предложиха и обосноваха икономически възможността на бюджета да повиши пенсиите.

Вчера Кирил Петков каза, че съществува червена линия в неговите разбирания. И това е когато 42% от пенсионерите живеят под прага на бедността. И че, след като тяхното правителство е осигурило пари, то следва част от тях да се дадат, за да спре мизерното съществуване на възрастните хора.

И на това ГЕРБ казва – не!

Нещо повече. Онова лице, което още е свободен лидер на ГЕРБ, наместо да бъде несвободен индивид в затвора, та това лице каза, че те (момчетата от служебното правителство) си актуализират бюджета за да ….ГО ОТКРАДНАТ!

Логично е в гербеските глави да съществува единствено представата, че щом има пари, то те следва да бъдат незабавно откраднати. Това е философията на ГЕРБ и така е било вече 12 години.

Но явно герберските умове са още по-перверзни. Защото наричат кражба увеличаването на пенсиите. Защото, да! Всеки лев, който не отива в джобовете на Пеевски и в чекмеджетата на Борисов и в обръчите от техни фирми, е някакси, как да кажа, според техните уродливи представи – КРАЖБА.

И защото, след като благодарение мъдростта на политическите сили в парламента, ГЕРБ съвсем не бяха изчегъртани, сега те отново гледат на държавните пари, като на нещо което им се полага да откраднат.

От страницата на авторката

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.