Феноменът Иван Ангелов от Айтос – „Мюзик Айдъл“ 2

Той е нестандартен, освободен, не му пука от нищо и прави шоу през цялото време.

ivan_angelov_music_idol2.jpgИван Ангелов от Айтос – едни от претендентите да стигне до финала на „Мюзик Айдъл“ 2 – вбеси консервативното жури (с изключение на Фънки), но засега не е изпаднал от кръговете, заради певческите си възможности и подчертания си артистизъм.

Неговите подигравателни скечове по време на представянето накараха двете жени членки на журито няколко пъти да отправят назидателни речи, като селски даскалици.

Сблъсъкът на Иван с журито показва до каква степен е консервативно и нетърпимо обществото към всякакви форми на свободно поведение.

Люси Дяковска от журито (певица от състава на немската група „Но Ейнджълс“) го нарича „клоун без абсолютно никакво покритие“. Казва му, че не иска да го гледа, защото й е много антипатичен.

Фолкпевицата Есил Дюран, другата жена в журито, казва на Иван няколко пъти, че се прави на абсолютен глупак и минава границата.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.