Професор Герджиков, чудя ви се на акъла! И Аристотел също!

Току-що за първи път чух и видях проф. Герджиков да си отваря устата… Чудесно е, че ГРОБ изкараха нещо по-различно от вързано магаре или Цецка Цачев, което е горе-долу същото.

Най-после разбраха, че нацията повече няма да търпи да я унижават с полуграмотни калинки и нищожества. Мобилизират се. Но няма за кога.Всичко, което се докосне до ГРОБ е вече лекьосано. И вмирисано. На корупция, простотия, нагли кражби, неграмотност. Смърди! На българоненавистна мафиотска помия. Овъргаляна в пачки и кюлчета.

Разговарял бил с десни приятели, щял да обединява нацията… Нацията вече се обедини! Леви и десни, млади и стари, бедни и не толкова, градски и извънградски, студенти и работещи, българи у нас и по света се обединиха! Излязоха на площада и извикаха: Мутри, вън!

А президентът, който можеше да си трае и да не си отваря излишни ядове, излезе на площада и застана на страната на народа си. Това е истинският обединител! И всеки, който твърди обратното ни мисли за идиоти.

Разбирам защо платените нищожества го правят. Те нямат друг избор. Но вие, професор Герджиков… чудя ви се на акъла! И Аристотел също!

От страницата на авторката

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.