Приказки за “Лека нощ” от Могилино

Не закривайте приюта в Могилино! Той може да бъде преустроен в Дом за политици със сантиментални и комунистически увреждания. Там трябва да бъдат настанени Георги Първанов, Емилия Масларова, Илияна Йотова, Румен Петков и тям подобни властимащи или властнямащи, все жертви на антибългарски кампании, провеждани от Би Би Си.
Там лелки с 200-300 лева месечна заплата ще ги къпят, преобличат и ще им сервират закуска, обяд – първо, второ и компот. Вечер – мусака и крем-малеби. След нея ще ги слагат да спят и ще им разказват приказки.
Например – приказката за страшните журналисти от Би Би Си, които по време на Втората световна война са провеждали антибългарска кампания против нашите политици, взели страната на Третия райх. Тази кампания била толкова злостна, че се наложило стражарите да ходят по къщите и да запечатват с восък копчетата на радиоапаратите, хващащи честотите на Би Би Си.
Или друга приказка. За партийните секретари, агентите на Държавна сигурност и обикновените милиционери, които през 50-те години на миналия век преследвали българи, позволили си да слушат Би Би Си – Лондон. Защото тогава била водена злостна антибългарска кампания срещу поведението на страната ни като член на Варшавския договор, Съвета за икономическа взаимопомощ (СИВ) и Съюза на съветските социалистически републики (СССР). Някои, позволили си да се поддадат на “черни станции”, били изпращан в лагер.
Трета приказка. Как разузнавач от службата (на която е сътрудничил на младини и самият Георги Първанов под псевдонима Гоце), въоръжен с български чадър е боцнал в Лондон българския писател Георги Марков, служител на Би Би Си. Автор на злостна антибългарска кампания под кодовото име “Задочни репортажи за България”. А той – Марков, взел, че починал, понеже раната била инфектирана от котката му, но дори и изпаднал в предсмъртна агония, човекът държал да опетни България.
Лека нощ, скъпи политици със сантиментални и комунистически увреждания! Спете спокойно! Вашият народ ще даде решителен отпор на злостните антибългарски кампании, водени от Би Би Си. Организирани неизвестно от кого, неизвестно с каква цел.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.