Харалан Александров… от красив ум до лакей на мафията

Харалан Александров… дългият и мъчителен разпад на един красив ум до лакей на мафията! Това е една от най-трудно обяснимите мимикрии в публичното пространство. Мен лично ме изпълва с много тъга.

Сега ни обяснява, че проф. Герджиков не можел да си нарушава олимпийското спокойствие и академична аристократичност и да влиза в препирни. Ма разбира се! Как ще си цапа кадифената тога с гнусотии като пачки и кюлчета, корупция, разчекната социална ножица между 20 олигарха, храненици на властта, и 2 млн. бедни, овластени калинки и простаци, разкапано образование и здравна система.

А за младежите бити под колоните дали ще говори?! “Аааа, а защо не питате за младежите, които биха полицаи?” Сериозно, това беше отговорът на Харалан Александров, един от най-умните хора, които се гърчат в опит да легитимират мафията. За обикновените подлоги изобщо не говоря.

Да сме наясно… всеки, който твърди, че кандидатурата на ГРОБ ще обедини нацията, ще ни направи по-благи и смирени, ще излекува раните и ще ни даде шанс за едно ново начало… се гаври с интелекта на нацията. Това е IQ тест за избирателя. И всеки, който твърди, че 1 чекмедже+1 чекмедже=всенародно благоденствие ни мисли за пълни ид$оти.

Аз лично не мога да понасям повече подобна гавра.

От страницата на авторката

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.