Най-умните сме в ЕС, по-умни даже от израелците. Народ от мангъровци

Доц. Мангъров стана звезда с оригиналните си изказванията за ваксините и предпазните мерки.

Най-ниски заплати, най-нисък ръст на Брутния вътрешен продукт и най-бедни в целия ЕС… Обаче имало проучвания за коефициента на интелигентност в различните държави и българите били на второ място след израелците. Ако четеш из социалните мрежи, даже сме били на първо място…

Народът на Тангра, рода Дуло или траките (кой каквото си харесва), е създал цивилизацията, бил е най-голямата империя в Европа, измислил е компютъра…

Тия дни излезе най-точният тест за интелигентност – България надмина 4000 жертви от ковид на милион жители. Над нас е само Перу, а след нас без шанс вече да ни настигнат са Босна и Херцеговина, Черна гора и Северна Македония. Народът на Тангра ще се бори за титлата най-умни в света само с народа на инките.

Най-мъдрият народ в Европа мре от ковид и казва – не е вярно, лъжат ни. И не ще да се ваксинира, понеже знае повече от другите. Всеки втори в социалните мрежи поучава Световната здравна организация как трябва да се ваксинира и съди световната наука къде е сбъркала.

Всичко идва от образованието, изглежда.

Как иначе се обяснява, че у нас лекари отказват да се ваксинират, и съветват и пациентите си да не го правят. Сигурно е от качествено образование, знаят повече от колегите си по света. Не им вярват на тия институти и световни научни организации. Имаме си наши мангъроиди, чорбаноиди, които са далеч по-образовани и са нашите гурута в тази епидемия, за която ни лъжат.

А тия български лекари по институти в чужбина, които се обаждат – те са платени, разбира се, както и медиите.

У нас учители проповядват против ваксините, и също не се ваксинират. И маските били вредни. Родители не дават плюнката на децата си…

Образецът за учител Теодоси, описван като мъдрец и светец, дръпна едно яростно слово против ваксините.

Статистика за жертвите на ковид на милион жители по страни, от началото на епидемията до вчера, 28 ноември 2021 г. По официални данни от съответните страни. България твърдо е на второ място след Перу. Първата графа показва общ брой на жертвите, втората – жертви на милион жители, третата – направени тестове на милион жители, четвъртата – брой на населението в съответната страна.

На 24 май тия всички трябва да пеят песента с нов текст – „Назад, науката е мрак“.

И още се срещат ехидни забележки из социалните мрежи, че в Израел били много ваксинирани, ама там сега колко много се заразявали… Демек – ваксините не помагат, само ни лъжат, само ни плашат и т. н. Уж по интелигентност се мерим само с евреите. Починалите от ковид в Израел от началото на епидемията до вчера са 8 хил. при 9 млн. население. Починалите в България – 28 хил. при 6,5 млн. население.

Имало тестове за интелигентност…

Най-точната статистика на НСИ – по смъртни актове. Тук са посочени брой починали през годините от 2015 насам. Без да се посочва причина за смъртта, само брой. Вижда се, че през 2015-2019, при същата здравна система са умирали много по-малко (средно около 110 хил. годишно или 2100 седмично). И през 2020 и 2021 при вълните от ковид броят на умрелите скача над 4000 седмично, а общо за годината свръхсмъртността е повече от жертвите на България през Втората световна война. Това не плаши храбрите нашенци, които смятат, че всичко е лъжа.

На такива аргументи интелигентният българин отговаря съобразително – „Е, ние си бяхме първи по смъртност и преди епидемията. И здравната система ни е лоша, не спасява хората, затова.“

Както се вижда от графиката тук, и през 2015-2019 година здравната система е била същата, само че през 2020 и 2021 умират много повече хора. Защо така?

И защо у нас смятат, че ваксините, маските, тестовете, предпазните мерки не са нужни, а здравната система е длъжна да те спаси, ако се разболееш от ковид? Макар че и в най-модерните болници в Израел или Германия също не успяват да спасят пациенти с ковид.

Коментари от Фейсбук.

На всичко намират отговор. Най-железния аргумент е – лъжат, не са толкова жертвите, не са починали от ковид, не са им правили аутопсия. Целия свят от Лондон, Берлин, Москва, през Израел до Иран, Япония и САЩ участват в световната конспирация да не правят аутопсии и да надписват починалите от ковид…

Но човек няма нужда да има АйКю над 100, не му е нужно и повече от начално образование, за да разгледа тази графика и да разбере какво се случва. Тя показва брой починали, прави се по смъртни актове – най-точната статистика. Тук причини за смърт не са посочени. Просто се вижда, че от началото на епидемията у нас свръхсмъртността е повече отколкото са българските жертви по време на Втората световна война.

Сигурно това се случва от много интелект.

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.