Устояхме. Правителство без ГЕРБ и ДПС

За пореден път в българската история, българите устояхме на опитите да бъде смачкан колективният ни стремеж към свобода, справедливост и национален просперитет.

Устояхме на 12 години, простащина облечена във власт.

Устояхме безправие и правен нихилизъм.

Устояхме дирижиран разпад на държавността.

Устояхме омаломощаване на държавните институции.

Устояхме културен и духовен геноцид.

Устояхме изнасилване на свободното слово.

Устояхме тормоза на бандити, безкнижници и техните лакеи.

Устояхме социалната мизерия на нашите родители.

Устояхме липсата на грижа за нашите деца.

Устояхме душманския грабеж на данъчните ни левчета.

Устояхме мутренския авторитаризъм.

Днес дългогодишната ни упорита съпротива бе възнаградена.

Но последиците от поразиите на ГЕРБ не са изчезнали.

Честито българско правителство без ГЕРБ и ДПС. Но битката за държавността едва сега започва.

На новото българско правителство пожелавам подкрепа в семействата им и в обществото, хладнокръвие, работоспособност, последователност и да се опазят от отровата на дежурната орда универсални ласкатели, клакьори и службогонци.

Аз лично, като българка и редови общественик, от днес си поставям нова кауза. Каузата да се постарая да бъда полезен и смислен коректив на новото парламентарно мнозинство, в кръга на моите експертиза и ценности. Коректив може би чепат понякога, но винаги добронамерен и от сърце. Стискам палци!

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.