27 хил. повече умрели в България през 2021 г. – от хрема…

През 2021 свръхсмъртността ще е над 27 хил. Тоест – от 2015 до 2019 г. са умирали средно по 108 хил. годишно, тази година до момента са умрели 135 хил.

И се започват упражненията по аритметика за 5-и клас и логическо мислене – статистиката не е вярна и т. н. Миналата година се упражняваха да доказват, че през 2020 са починали по-малко хора от предишната година (всъщност пак имаше свръхсмъртност от 18 хил. души).

Статистиката е за починали без причина за смърт и е най-точната възможна – по смъртни актове. Не можеш да пишеш живия – умрял.

Ама от какво са умрели, ама не са умрели от ковид, а с ковид и т. н.

 

От хрема са умрели… Епидемия няма, мерките са излишни, маските са вредни, ваксините са отровни… Да живее Мангъров, който ни обещава да се заразим всички и да изгорят сухите съчки. Непобедимата ни имунна система с помощта на чай и лимон ще победи…

 

Отричането на епидемията, предпазните мерки и ваксините е психологически феномен, достоен за изучаване от психолози и психиатри. Не всички отричащи мислят еднакво, някои ги е страх от убождане (наистина има такива), други имат свръхусещания за неприкосновеността на своето тяло (вирус може да го съсипе, но ваксина не може да приеме), трети – от странични ефекти (макар че досега не е имало ваксини с толкова масово тестване и наблюдения). И оттук нататък започва групата на невярващите въобще, че има такъв вирус, измислен е, изкуствено създаден, фалшива епидемия, да ни накарат да плащаме на биг фарма, да ни чипират, да ни управляват. И вместо ваксина – вярвам на своето тяло и имунна система, плюс лимонов сок.

Наградите „Дарвин“ ще трябва да се връчват на колективни победители.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.