Как да залагаме на спорт в бет365?

Bet365 е онлайн хазартна компания със седалище във Великобритания, предлагаща спортни залагания, покер, казино игри, бинго и финансови залози, както и видеоизлъчвания на спортни събития в реално време. Компанията, за която в bet-365 спортни залози ще получите подробна информация, притежава лиценз за редица страни, сред които Великобритания, Малта, Гибралтар, Дания, Испания, Италия, Австрия и България и е една от водещите световни онлайн хазартни групи с над 19 милиона клиенти в почти двеста държави.

Какви са спортните залози в Bet365?

Bet365 е лидер в спортни залози онлайн, с една от най-добрите конзоли за залагания на живо. Вие може да избирате от десетки спортни секции в сайта, който предлага коефициенти за футбол, баскетбол, тенис, хокей на лед, бокс, американски футбол, бейзбол и още над 50 спорта.
След спортовете има и такива, които не са чак толкова известни, но и за тях се предлагат събития. Голям плюс за всички играчи е, че е налична богата база данни с резултати и архиви за минали срещи между отборите и играчите, като цялата информация е в статистиката преди началото на срещите.
Всички спортове, на които може да залагате, са изложени в списък отляво на сайта, подобрената интерактивна платформа позволява на играчите бързо да сменят избрания спорт. Даден пазар се зарежда по-бързо от три секунди.
Сайтът предлага и електронни спортове, след като eSports събитията станаха част от портфолиото на спортната секция. Като цяло в bet365 съществуват такива възможности, които няма да намерите при други букмейкъри.

Залози на живо в Bet365

Една от най-големите секции за Live залози е именно Bet365 на живо. Над 90 от събитията, на които може да залагате, са в реално време в сайта и точно това разнообразие го прави толкова различен от останалите букмейкъри.
Също така вие имате възможност да местите събития в секция „Любими“ горе вляво, за да може да се съсредоточите към тях и да имате по-лесен достъп на по-късен етап. Наличието на лайвскор и статистика в секцията за залози в реално време пък помагат да сте запознати със ситуацията в самата среща, преди да опитате късмета си.
За събитията има и интерактивна анимация, показваща хода на развитието им. На разположение е също отделна „livescore“ услуга, която позволява да се следят резултатите от мачовете.

Как може да залагате в Bet365?

Електронният фиш на Bet365 се намира в дясната част на сайта и в него може да намерите всички избрани от вас селекции. Посредством електрония фиш, вие извършвате вашите залагания. Когато изберете едно или повече събития, те се появяват отдясно с информация за изхода от събитието, което предполагате, че ще се случи и съответния му коефициент.
Сумата, която искате да заложите на дадено събитие, може да въведете в полето под събитието, на което залагате. Ако сте избрали няколко събития и желаете да извършите множествен залог, трябва да изберете бутона „Множествен залог“, който се появява при избиране на повече от една селекция.
Вие може да видите различни възможности и полета срещу тях, където да въведете сумата на залог. Добре е да знаете, че за някои видове онлайн залози има и ограничение за минимален залог. Ако имате пък 5 селекции, ще се появи поле 5-кратни, което означава, че ако въведете сумата срещу него, залагате все едно на така наречената права колонка.
Може да използвате и функцията „Сингли“, чрез която в случая ще направите с едно писане на сума 5 залога за въведената сума на всяка от 5-те селекции поотделно. Има и други възможности като „Двойни“, „Тройни“ и други системи, в зависимост от броя на селекциите в талона. Когато сте готови, натискате бутон „Заложи“ и след секунди залогът ви се приема.

Здраве, Наука & Tex
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.