Кланът ГЕРБ брани вожда си без капка срам за безчинствата и кражбите

ГЕРБ показват истинското си лице. Пълна истерия, лъжи и манипулации.

Арестът на бивш премиер, по чието време България бе удавена в корупция, било „абсолютно недопустимо“?! Безпрецедентно било да се задържа бивш премиер и лидер на опозицията, защо в този „късен“ час, защо пред децата и внуците, защо не са били уведомени предварително за ареста…?!?

С поведението си от ГЕРБ доказаха, че:

– Са се самозабравили и очакват специално отношение от органите на реда. Обикновените граждани никой не ги известява предварително, че ще бъдат арестувани, нито пък ги пита за удобен за тях час.

– ГЕРБ нямат никакво уважение към правото, институциите, правилата. Всъщност те изобщо не са демократи.

– ГЕРБ е структура, наподобяваща клан, образувал се и зависещ от вожда и действията му.

– Всички те – депутати, кметове и общински съветници на ГЕРБ, които „бранят Бойко“ нямат и капка срам, нито намерение да носят отговорност за безчинствата, кражбите, наглостта и униженията, които причиниха на България и София!

Арестите на премиери или министри са нещо стандартно, не само в Европа, но и на Балканите. На снимката е Иво Санадер, осъденият на 10 години затвор премиер на Хърватия. Адриан Настасе е бивш премиер на Румъния, осъден на 6 години затвор. Груевски пък, екс-премиерът на Македония, избяга и се укрива при Орбан.

България има да наваксва откъм правосъдие, а от ГЕРБ имат да взимат!

 

 

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.