Мили опозиционери от ГЕРБ, извинявайте

ГЕРБ искат правителството да им се извини. В противен случай ГЕРБ заплашват да блокират работата на парламента, защото всичко зависило от тях.
Мили опозиционери от ГЕРБ, извинявайте.

Извинявайте, че 12 години не спряхте да крадете от парите ни и наричахте това стабилност.

Извинявайте, че напълнихте чекмеджетата си с пачки и злато, а ние си позволихме да не сме съгласни с този обир.

Извинявайте, че построихте Турски поток и обслужихте руските енергийни интереси по всякакви възможни начини, докато говорехте за НАТО и ЕС.

Извинявайте, че оставихте проруски групировки да се разхождат свободно из страната, а понякога дори работихте с тях против интересите на България.

Извинявайте, че ни превърнахте в заложници на ДПС, с които се подигравахте с българската държавност.

Извинявайте, че върнахте авторитаризма и го качихте на джипка, с която да обикаля страната и да се хвали, че е закрил демокрацията.

Извинявайте, че покварихте всички европейски ценности и накарахте цяло едно поколение да гледа на идеята на Европа като на дойна крава, от която само взимаш, но не даваш нищо.

Извинявайте, че премахнахте свободата на словото и напълнихте всички медии с ваши хора, които от сутрин до вечер ни обясняваха, че алтернатива няма.

Извинявайте, че бихте млади хора и студенти под колоните на Министерски съвет, защото се осмелиха да ви кажат, че не ставате.

Извинявайте, че не харесахме Барни Ръбъл, Ангелкова и всички останали невероятни министри, които назначихте, уволнихте и после пак назначихте.

На последно място, извинявайте, че ви позволихме и продължаваме да ви позволяваме да сте нагли, безочливи и безпардонни, въпреки че трябваше отдавна да сме ви пратили в историята, където ви е мястото.

От страницата на автора

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.