Какво съобщават руските медии…

Имах време днес да ровя из руските телеграм-канали. Ето какво те съобщават на руското население:

* Руската армия успешно спира настъплението на „натовските и западните войски“ в Украйна. Никъде не се споменава някаква украинска армия.

* Само че западните войници всъщност не са обучавани за война, а за полицейски функции (?) и затова вече отказват да попълват „армията на Зеленски“. А украинците бягат към Европа „с милиони“, защото Западът нарочно ги държи безработни (?). А самата Европа загива, защото:

* Е страшен студ и никой не може да си позволи да си плаща сметките за отопление. Народите на Европа кипят от негодувание срещу своите елити, които обаче коварно:

* Паркираха Риши Сунак като своята кукла в Англия, която Англия е изпаднала до такава степен, че да позволи да й сложат за началник човек от колониите.

* Ирландия потъва (тук нещо не разбрах, признавам си).

* Потъва и Международният валутен фонд, защото е повярвал на Зеленски (?), макар Западът отдавна да е разбрал, че Зеленски само ги лъже, а руснаците само му казват истината.

* И, разбира се, украинците си имат мръсна атомна бомба, която тия дни ще пуснат върху себе си, защото не могат да спрат дроновете, които разбира се са руски, а не ирански.

Ще бъда благодарен някой психиатър да направи анализ на този „дискурс“ и да ми обясни, за какво психическо състояние иде реч, благодаря.

ПС. Успях да видя още малко. Украинците сами са си бомбардирали всички градове и села, за да искат после пари от западняците за възстановяване. А пък руснаците тия дни щели да изпепелят Западна Украина с невиждано мощни оръжия, решението било вече взето на най-високо ниво.

– –
От фейсбук-страницата на автора

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.