Малката кукувича пиарка в Народния ги избутва от гнездото

Акгьорският състав на „Хъшове“ се снима заедно с режисьора Александър Морфов. Снимка: личен архив

Не стихват вълненията как една талантлива пиарка е несправедливо обругана от един брутален режисьор.

Първо, за да пиарства с таланта си тази, трябва да има някой режисьор, да има за какво.

Второ – дали тази, снесена като кукувиче яйце в Народния театър, е сериозна пиарка? Защото в качеството си на пиар на Народния театър се явява с одиозния политик Доган на политическо събитие. Демонстрира открито принадлежността си към него, че продължава да работи за него.

Може да го оценят и като някакъв гениален пиарски ход.

Чрез който да отстранят от театъра един режисьор и един драматург. Я как веднага се накокържаха срещу тях (както се изразява великият Боеко).

Нито режисьорът, нито драматургът са правили подобни политически демонстрации като талантливата пиарка. Драматургът като шеф на издателство бил на премиера на книгата на Иван Костов, издадена от него. Учредител бил на „Да България“ (още не се знаеше накъде ще се развие тази партия) и т. н. „уличаващи“ участия. И веднага подаде оставка. Сега чакат и Морфов.

А малкото кукувиче в Народния тихичко писука, отворило гърло и избутващо другите пилета от гнездото с гениални пиарски ходове.

– –

Бел. ред. – Медии и на Запад, и на Изток призовават читателите си за дарения. Вестници като „Гардиън“ със около 100 хил. тираж на хартия и няколко милиона читатели дневно, в края на всяка статия канят читателите да даряват, за да продължи да изобличава властите. Същото призовава и българският в. „24 часа“ с 15-ина хиляди тираж на хартия и стотина хиляди читатели онлайн, който въобще не се и опитва да изобличава властите, а се пълни с пиар публикации.
В e-vestnik рядко призоваваме, убедили сме се, че у нас трудно можеш да разчиташ на дарения за медия. Все пак благодарим на няколкото читатели, които всеки месец даряват по 1-2 долара или на малцината други, които по-рядко даряват по 10-20 – тук.

Арт & ШоуМнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.