В прегръдката на ГЕРБ София стана по-зле от Киев

Тротоари в престижния квартал „Оборище“. Снимка: Спаси София

София е тежко болна.

Разходих се (и малко по работа) в чудесния неделен ден по маршрута площад Славейков – Орлов мост – Гео Милев и обратно и искам да споделя:

София е доста по-зле от Киев.

Киев е точково поразен, има цели унищожени територии, но където има остатъци от цивилизация, то те са в европейски порядък.

София е вече генетично повредена и изглежда като раков организъм от последен стадии на болестта. Движение по улиците представлява нещо като преодоляване на препятствия, особено ако не си гледаш стриктно в краката.

Нямам думи за ремонта на подлеза на Ситняково, там е работил някой с интелигентност, по-висока и от тази на самата Фандъкова.

Единственото сигурно е, че движението по софийските тротоари (където ги има) е опасно за вашето здраве.

Десетки години няма да стигнат за „излекуването“ на този град от прегръдката на ГЕРБ.

Ако разбира се по волята на избирателя, тази прегръдка не продължи до окончателната смърт на пациента.

– –
От фейсбук-страницата на авторката

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.