Вестници, телевизии, прокурори – всичко работи за Борисов

Като прегледа човек вестниците – не този или онзи, а всичките – те са пропагандни листовки на Борисов и ГЕРБ.

Гърмят заглавия, как 4 пъти обеднял народът, откак Борисов не е на власт – цитат от него. Как подли конспиратори от ПП и ДБ притискали Борисов със списък Магнитски, как бюджетът бил катастрофа, ваклото агне-ексминистър Нанков и той вика, че пътищата били катастрофа, оставали без ремонт, релсите на трамвая не били криви, имало проверка и т. н.

Всеки ден, непрекъснато.

Телевизиите са по-перфидни – пеят същото, само че чрез своите гости политици и анализатори. И във всичко това се появяват и хора от ПП и ДБ, колкото да се засвидетелства плурализъм и да им приберат парите от предизборните ваучери.

А в „Панорама“ на БНТ гостуваха четирима от най-маргиналните политически сдружения, повечето от които традиционно са статистическа нула на избори. Боян Расате щял да реже глави на комунистическата номенклатура, Венци Чикагото щял да беси и т. н., за да се уплаши зрителя и да си каже как по-добре Бойко „да ни пази от комунистите“.

Очаква се предизборно да се включи и прокуратурата с някои обвинения или изпиране (тя само за това служи). Например да съобщи, че няма нищо в чекмеджето на Борисов. За което ни се смеят по цял свят. Прокурорите ще обяснят като Борисов, че някоя Мата Хари внесла злато, пачки, снимала и изнесла. Ми коя, е, как не я намерихте? НСО ли съучаства, та я крие? В резиденция се описва и снима с камери кой влиза.

И т. н., можем да очакваме още някое предизборно включване отвсякъде.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.