Вижте ги, колко са невинни и доволни…

Севделина Арнаудова и Бойко Борисов на обичайната обиколка по пътища и села. Снимка: БГнес

Ето ги победителите, радостни и невинни. Тя – с къща за милион и нещо, със заплата на семейство държавни служители, честа посетителка на офиса на Божков в миналото.

Той невинен като агне, защото никой не се и опитва да го разследва. Смее ни се цял свят на обясненията как неква Мата Хари му внесла за снимка злато и пачки и ги изнесла. Медии и тв водещи се правят на ударени, че е посочен като получател на подкуп от 64 млн., за да нагласи закона удобен на Божков (Ама ще помагаш). И законът наистина е поправен. Има свидетели, които никой не разпитва. И „пълен съпорт от Комисията по хазарта“, но дай там още 20 млн. годишно за Нова тв.

Колко ли са онези, които са „помагали“ по този начин?

Нагло ни се хилят в лицето, Борисов ни се кара, сипе простащини.

Не, няма да продължи дълго. Видя се, че вече пет пъти избори, не го щат за правителство. Нека опита сега…

Помни ли някой как след избори през 90-те показваха червената карта на България? Сега показват тъмносиня. Само в някои от големите градове ГЕРБ губи. Така почна и с червените, от големите градове. Колкото по-дълго организираната престъпна група ГЕРБ държи с разни зависимости бизнеса по места, дерибейства в общините, толкова по-тежък разпад ще преживеят. Камък върху камък няма да остане, някои са мачкани години наред. То е като топка, която натискаш надолу под водата,, и тя в един момент изскача високо. Толкова скандали толкова време не могат да се прикриват.

Физиономиите от телевизора, които също мигат невинно, че все едно не са разбрали, и те станаха част от тази мафиотска власт. И те ще си понесат негативите.

– –
От фейсбук-страницата на автора

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.