Ще има ли групов секс с грозната булка Борисов?

Едно става все по-ясно – никой не ще да се ожени за грозната булка Борисов – вече две години, пет пъти избори.

Само ИТН, ДПС и „Възраждане” правиха групов секс с нея да свалят предишното правителство и си мислеха, че булката ще се появи по-девствена и по-красива на следващите избори. И ще направят една пищна сватба. Да, ама не.

Бардакът ГЕРБ сега пак кани всички на оргия, само ДПС дава признаци, че ще участва. А ИТН били вкарани през задния вход, за да снимат порно компромат…

И какво се получава? От една страна сред народа проблясват гневни възгласи – как така пак не могат да направят правителство, кво ша праим сега, докога избори, защо тия ПП-ДБ не искат коалиция.

От друга страна не спират шеги и закачки, глей сега, ПП-ДБ, дето много се ежиха на Борисов, как ще се прегърнат с него и ще се таковат. Ей го, избраха председател на парламента, договориха се.

Преди да изберат поредната тиква за председател на парламента, пък имаше рев – ама що тия ПП-ДБ не искат да изберат човека от ГЕРБ.

И т. н. – няма угодия.

Нещата са прости и ясни. Политическата криза се казва Бойко Борисов.

Той превърна демокрацията във фасада, зад която се раздаваха подкупи и комисиони, плащаха се проценти на хора от властта, опраскваха този и онзи, за да кихне или да не се обажда.

Зад фасадата на демокрация Борисов си назначаваше хора и институции лично, като Тодор Живков. Едноличната партия ГЕРБ на Борисов, като ОПГ е натрупала милиони, за толкова години дори милиарди.

Някои неща са видими, прокуратурата отказва да разследва. Има и съвсем явни престъпления, за които Борисов можеше да бъде вкаран в съда. Правят се на слепи.

И ако прокуратурата е под контрол, какво правят медиите? Морална присъда, обществен скандал, не се състоя. Медиите замазват, изпират – „Ама господин Борисов, кажете…” Медиите се държат през цялото време като козметици на грозната булка. Тъпчат я с филъри, хиалурон, ботокс.

И сега някои искат правителство с ГЕРБ? Ами да си направят с онези, с които правиха групов секс, вече имат опит.

 

– –

Бел. ред. – Медии и на Запад, и на Изток призовават читателите си за дарения. Вестници като „Гардиън“ с около 100 хил. тираж на хартия и няколко милиона читатели дневно, в края на всяка статия канят читателите да даряват, за да продължи да изобличава властите. Същото призовава и българският в. „24 часа“ с 15-ина хиляди тираж на хартия и стотина хиляди читатели онлайн, който въобще не се и опитва да изобличава властите, а се пълни с пиар публикации.
В e-vestnik рядко призоваваме, убедили сме се, че у нас трудно можеш да разчиташ на дарения за медия. Все пак благодарим на няколкото читатели, които всеки месец даряват по 1-2 долара или на малцината други, които по-рядко даряват по 10-20 – тук.

 

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.