Цитат в десетката: Такси крадец и полицейско безхаберие

Спирам такси. Съобщавам на шофьора посоката, в която искам да ме закара. Той кима в знак на съгласие. Отварям задната врата на таксиметровия автомобил, на чийто капак отпред е изписано 9 12 63. Оставям на задната седалка огромен плик, в който има голяма кутия с чисто ново DVD.
На шофьора му е пределно ясно, че съм напазарувал нещо по-скъпо, а не марули и краставици. Затварям задната врата и понечвам да отворя предната. Изведнъж таксито потегля с мръсна газ, завива в другото платно и се отдалечава. Затичвам се зад автомобила марка Шкода Октавиа. С мръснишка усмивка крадецът – шофьор ме наблюдава в огледалото за обратно виждане.

Целият текст във frognews.bg

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.