Русофили или сталинисти?

Руската империя е като Римската империя, с 2000 години закъснение.

Отровителства, убийства, преврати, вътрешни войни, поробване.

Сталинисткият режим не се различава от императорски режим. Милиони заточени, убити в Сибир. Убийства на партийни лидери. Троцки убит с брадва. След смъртта на императора Сталин, неговият наследник е увит в килим и изнесен от Кремъл. Ама това било марксизъм…

А сега Русия била продължителят на СССР и социализма.

Убиха Пригожин, Кадиров бере душа отровен, като други свои приближени. Бизнесмени и шефове са „самоубиха“ по странни начини. Отровителства в чужбина и в Русия.

Сега, години след края на СССР, може да се видят документални материали, че е тровен и убит дори генералният секретар на КПСС Андропов.

В Украйна отровиха Юшченко и там убийства.

И това общество ни го представят като християнски идеал и нормалност, алтернатива на демокрацията.

Много от защитниците на Русия у нас не са просто носталгици по соца или русофили, а чисти сталинисти, които искат да пращат в Сибир и да разстрелват. И дори открито се заканват в социалните мрежи.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.