“Атака” надмина немските неонацисти с побоя над турци

Двама турци гледали мача Турция – Германия на големия екран пред НДК, бяха пребити от 10-ина младежи, облечени с фланелки на “Атака”.

Повод за побоя е, че двамата викали за Турция на мача, имали и турски знамена.
За кого всъщност да викат двамата турци на този мач? Може би за Германия? И какви знамена да носят? Може би да развяват българското?

Българският лумпен, изглежда, е по-голям лумпен от германския лумпен. Защото в Австрия или Германия нито един турчин не е бил пребит преди, по време и след мача.
А в Германия има 2,7 млн. турци, повечето от които без немски паспорти. Завзели са цели квартали, строят си джамии, развяват турски знамена – особено преди мача. И германците, сред които има и скинари, и крайни неонацистки групи, не са пребили нито един.

България, обаче, отсрами Европа и наби двама. Да покаже, че у нас са по-напред.

Тази тъпотия се провокира от дучето, водача, лидера – Волен Сидеров. Всяко негово лумпенско изказване за турците отеква в лумпенските глави и в резултат ни прославя пред Европа.

“Атака” имаше шанс да заеме място в българската политика с друго – като отрицание на корумпираната политическа класа. Да води битки срещу далаверите на партиите, срещу поголовното заграбване на земи, строителната мафия по морето, срещу закони, които обслужват нечии бизнес-апетити и т. н. Вместо това “Атака” бие турци, които гледат мач.

Може би това е целта – да не засяга бизнеса и далаверите, а да разлайва кресльовците по площадите.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.