Хамилтън спечели „Гран при“ на Германия – фотогалерия

Луис Хамилтън повежда с голяма преднина пред Фелипе Маса на пистата "Хокенхайм", Германия.
Снимка: Ройтерс

Луис Хамилтън повежда с голяма преднина пред Фелипе Маса на пистата "Хокенхайм", Германия.
Снимка: РойтерсТимо Глок, състезател за Tойота, получава помощ след като катастрофира по време на 37-та обиколка на пистата "Хокенхайм" в Германия.
Снимка: РойтерсСнимка: РойтерсПилотът на Макларън Мерцедес Луис Хамилтън спечели състезанието за Голямата награда на Германия на пистата “Хокенхайм“, Германия, на която се проведе десети кръг от шампионата на Формула 1 за 2008 година. Снимка: РойтерсСнимка: РойтерсСнимка: РойтерсЛуис Хамилтън жестикулира пред екзалтирани фенове и фоторепортери веднага след победата си. Снимка: РойтерсХамилтън подава шампанското на механиците от екипа на Макларън
Снимка: РойтерсНелсън Пикет-младши с Рено финишира втори. Снимка: РойтерсВеднага след края на състезанието, Луис Хамилтън се поздрави с близки и приятели.
Снимка: РойтерсПилотът на Макларън-Мерцедес Луис Хамилтън спечели Гран При на Германия на пистата Хокенхайм, следван от бразилеца Нелсън Пикет от Рено и сънародника му Фелипе Маса от Ферари. Снимка: РойтерсСнимка: РойтерсСнимка: РойтерсЛуис Хамилтън, Нелсън Пикет и Фелипе Маса Се къпят в шампанско след края на Гран При в Германия. Снимка: Ройтерс
Свят
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.