Скрита мания по пълни жени. Мъже стигат и до крайности

Пълната жена е идеал и мания за голяма част от мъжете, но повечето са скрити обожатели. На снимката – актрисата Руслана Писанка е секс-символ на Украйна. Снимка: страна.ру

„В момента съм на 31, а гаджето ми е на 43 и правим най-невероятния секс, който можете да си представите. Тя е 80-килограмова, прекрасна, естествено руса жена, с гърди колкото главата ми, които, да, висят до сладкия й корем, но са суперобемни и тежки. Страхотна е, с невероятно мек и леко увиснал корем, и установих, че ме кефи дори, че има стрии и целулит също така.

Не ме привличат изрусени силиконени клечки с повече плочки на корема от мене, ама грам не ме грабват, за сметка на това обожавам закръглените и отпуснати жени. И да ви кажа – хем сексът с тях е страхотен, хем са умни и емоционални, а не не’кви ултратъпи изрусени боклуци, дето не могат да кажат два лафа. Еми това е. Поздрави от един щастлив мъж.“ Това пише в сайта izpoved.com българин, почитател на по-пълните жени.

Напук на модата, която налага за секс-символи слаби модели, Интернет изобилства от клубове и сайтове, посветени на добре закръглените жени и техните обожатели. Пристрастието към дебеланки не подминава България. Тук има и скрити почитатели на пълните жени. Продавачите в софийските сексшопове признават, че при тях най се търсят пищни надуваеми жени. Слабите модели не вървят. (виж тук „Кой ходи в секс шоп“). Но мъжете не си казват, че предпочитат пълни жени, твърдят продавачите.

В последните години все повече мъже по света обаче открито признават, че намират дебелите жени за по-красиви, сексапилни и привлекателни от дамите с нормални мерки на тялото. Според статистиката, в момента половината българки са с наднормено тегло. Същия проблем имат и много от жените в Западна Европа, САЩ и др. Освен че е вредно за здравето, излишното тегло се смята и за сериозен естетически недостатък. Но не и от дебеломаните, които са готови на всякакви саможертви (а понякога и на много опасни крайности), за да привлекат вниманието и да завладеят чувствата на някоя дебеланка. В свои изповеди по форуми и блогове любителите на пищни дами превъзнасят удоволствието да бъдеш с жена, която „пълни окото, ръцете и леглото с щедри форми и извивки“.

На Запад наричат пълните дами BBW (Big beautiful women – Големи красиви жени). Почитателите и поддръжниците им – т. нар. BBW lovers, дават луди пари за запознанство, еротичен чат или разголени снимки на пищни красавици. По тази причина има специализирани сайтове, в които порно-звездите и еротичните модели са само с размери от XL нагоре. В Щатите, Канада и други държави по света има нощни клубове и дискотеки, в които пускат само жени с наднормено тегло. В научнопопулярен филм по „Дискавъри“ млад и симпатичен англичанин обяснява защо се е преместил да живее в САЩ: „Първо, в Англия няма толкова много дебели жени, колкото в САЩ. Второ, в Англия дебелите жени не са чак толкова дебели, колкото са тук. В американските клубове за дебеланки се чувствам като в рая.“

http://www.youtube.com/watch?v=mC7kHdVZ8io

Както се вижда от различни форуми, сайтове за запознанства, за обяви и др., много български мъже също споделят предпочитанията на западните си колеги. В сайта за изповеди izpoved.com например, анонимен младеж се оплаква, че вероятно е смахнат, защото много си пада по дебели жени. Ето част от мненията, които получава в отговор:
„Бацеее, ши*ай дебеланите и да не ти пука. Аз така яко го дървя от гънки, че ще ми се пръсне, а иначе не се сещам за жени – дори за моята.“
„Дебелото е мания. И мен дебелите ме възбуждат не по-малко от красивите (дори дебелите ме възбуждат повече).“

В сайт за запознанства 40-годишен, добре изглеждащ мъж, който си търси дебела жена, обяснява, че повечето мъже си падат по пълни жени, но не си го признават. „Дебелите се представят по-добре в леглото и повече ме възбуждат“, казва българският BBW-lover. „Харесва ми, че са големи, че се тресат, че не се надуват и страхотно правят секс. Много по-разкрепостени и страстни са.“

Друг почитател на дебеланите се мотивира по следния начин: „Повечето момичета, които са дебели, имат комплекс от това и съвсем малко обожание им трябва, за да се разчупят и да разкрият факта, че са адски горещи мадами. Не съм се възползвал от това, а аз НАИСТИНА им се кефя. Не съм комплексиран, нито пък грозен. Обожавам дебелите жени – тежките им широки задници, отпуснатите им гигантски гърди и меките им кореми. Обожавам да лежат по гръб и да разлеят гърдите си, а докато правим секс, да стават вълнички по тях от движенията…“

В англоезичен форум за разискване на темата „Харесвате ли дебели жени“, защитник на заоблените женски форми обяснява: „Дебелите жени имат повече извивки и са по-женствени от мършавите мацки. Изобщо не мога да си представя кой би искал да се среща с жена, която има тяло на 10-годишно момче. Ще ви го обясня по друг начин. Мъжете нали харесват големи цици – големите цици са дебели. Помислете върху това – ако гърдите на жената са най-желани и възбуждащи, когато са дебели и се тресат, защо това да не се отнася за други части от женското тяло? Всеки е свободен да харесва, каквото си иска, но е крайно време хората да осъзнаят този прост факт – пълните жени са много по-секси и привлекателни“.

Хвалбите в Интернет на дебеланките все пак не успяват да убедят „праволинейните“ мъже. Мненията на дебеломаните често са последвани от реплики на мъже, които твърдят, че получават „временна импотентност от дебела жена в секси дрехи“.

Пълните жени като жертва на маниаци

Освен като сексуални обекти, много мъже предпочитат пълните жени също и за приятели, колеги и партньори в живота. Те искрено вярват, че дебеланките притежават повече добродетели и са по-широко скроени не само на външен вид, но и по характер.
За съжаление се оказва, че дебеланките често стават жертва на извратени и злонамерени типове. Една от заплахите за „големите момичета“ са т. нар. фийдъри (от англ. feeder – хранител, угоител). Угоителят търси да срещне и да обсеби колкото е възможно по-пълна жена, която да направи своя любовница или съпруга. Щом се ожени или заживее с нея, угоителят я насърчава да яде още повече. Той е толкова вманиачен тя да увеличава килограмите си, че се стига дотам насилствено да я тъпче с храна. За угоителя неговата любима никога не е достатъчно дебела. Той непрекъснато иска да я вижда как се уголемява, дори след като „жертвата“ му мине отвъд границите за дебелина на човешко същество. Според психолозите, зад тази мания се крие болният стремеж на мъжа към насилие и превъзходство.

Колкото повече се угоява дадена жена, толкова по-зависима става тя от своя „фийдър“. В най-драстичните случаи жената става толкова дебела, че вече не може да се помръдне от леглото си и разчита изцяло на своя угоител да я измие, да я мести от една страна на друга и разбира се, да я храни. Тези трагични истории завършват много често с физическата смърт на жертвата, след което угоителят си търси следваща любима. В други случаи – когато се намесят близки на жената, социални служби и др., тя се подлага на диета и отслабва, при което „възлюбеният“ веднага я зарязва (развежда се, напуска я) и си търси нова дебелана за задоволяване на болната си страст.

През 2003 година по телевизиите на Запад (а неотдавна и в България) излъчиха документален филм по темата, озаглавен „Fat girls and feeders“ („Дебели момичета и угоители“), в който беше заснето съжителството на „световната шампионка по дебелина“ с нейния съпруг (и двамата от Аризона, САЩ). В някакъв момент тя тежеше около 400 килограма, а той беше напуснал работа, за да се грижи за нея. Миеше я с влажна кърпа като животно от зоологическата градина, тъпчеше я до припадък и я заплашваше, че ще я напусне, ако престане да дебелее. Междувременно я снимаше гола във всеки момент от нарастването й и изпращаше по Интернет „постиженията си“ на други дебеломани да му завиждат. Жената щеше да умре, ако не се бяха намесили роднините й. Подложи се на диета, започна да се раздвижва, а съпругът й с нескрито разочарование обясняваше пред камерата, че се опитва да я приеме по-слаба, но му се къса сърцето.

Проблемът със зависимостта на твърде пълните жени от техните партньори се задълбочава допълнително от факта, че в живота си те са понасяли главно дискриминация и отхвърляне от обществото. Когато такава жена срещне нормален на вид мъж, който я обича дебела и дори я иска още по-закръглена, за нея той е като спасител. И минава много време, докато осъзнае, че всъщност той я използва – понякога по най-опасен и анормален начин.

В България засега не е известно да има случай на драстично заробване от типа угоител-жертва, но много мъже разчитат на ниското самочувствие на пълните жени, за да злоупотребяват с тях по всевъзможни начини. Здравните сайтове съветват жените с наднормено тегло, които имат до себе си нов партньор, внимателно да наблюдават реакциите му, особено когато започнат диета за отслабване. Ако забележат недоволство от отсрещната страна, да бъдат нащрек. Любовният партньор допълва жената и я подкрепя, а не се чувства застрашен от факта, че тя се опитва да направи положителни промени в живота си, напомнят психолозите.

Здраве, Наука & Tex
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.