Най-красивото българско д. – фотогалерия

“Тази година момчетата са по-хубави”, казва една от зрителките на конкурса за най-красиво дупе. “А, не. На мен момичетата ми харесват повече”, отговаря й познавач на женската красота. Спорът вървеше в зала „Мати“ на НДК на финала на националния конкурс за най-красиво дупе, който е част от международния „Show me your Sloggi“.

“Ама защо са им сини дупетата, пита друга жена. Да не са ги били?” “Не, нали казаха, че са ги скъсали от тренировки, затова”, отговаря й красиво момче.

Победителите в конкурса за най-красиво дупе Биляна Йотовска и Мартин Медникаров. Снимка: Булфото

Победителите в конкурса за най-красиво дупе Биляна Йотовска и Мартин Медникаров. Снимка: БулфотоШефът на журито и организатор на конкурса Дора Блек, генерален директор на “Триумф Интернешънъл - София" между победителите. Снимка: БулфотоБългарските финалисти в конкурса 2008. Снимка: Божидар МарковКласираните на второ място Таня Константинова и Радослав Димитров. Снимка: Божидар МарковКласираните на трето място Таня Стоилова и Кирил Коев. Снимка: Божидар МарковСнимка: Булфото

На второто издание на конкурса за най-хубаво дупе у нас мястото не стигна за желаещите да подкрепят деветте момичета и петте момчета от цяла България, избрани след няколкомесечно онлайн гласуване в сайта sloggi.com. Единственото условие за участие в конкурса беше всеки кандидат да си качи снимка на сайта, на която да се вижда добре оформено и задължително облечено дупе. Но в сайта, както се вижда и от фотогалерията със снимките от него по-долу, повечето дупета бяха почти голи. Гласуването за българските участници приключи в полунощ на 30 септември, а класиралите се от 1 до 20 място участваха на полуфинален кастинг.

Снимки на някои от кандидатките от сайта за онлайн гласуването

DVE. Снимка: Официалният сайт на организатора Sloggi

DVE. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiМравкатаZ от София. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiЖанета. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiНикси от Варна. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiСон от София. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiБлек Барби. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiЕстелия от Пазарджик. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiКетинчето от Пловдив. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiДени от Варна. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiIZB от София. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiЛутето. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiКари от София. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiХриси от София. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiВени ХХХ от София. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiПапи от София. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiСноубейби от Пловдив. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiДулче диабло от София. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiЗлати от Стара Загора. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiМитко 1226 от София. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiТути от София. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiОколо от София. Снимка: Официалният сайт на организатора Sloggi

В сряда 14-те финалисти шашнаха публиката с изваяни задни части и с отлично сценично поведение. Водещата на вечерта „Кака“ Лара от БНТ заяви, че зад сцената е научила как се поддържа хубавото дупе и следващата година ще участва в конкурса.

Д.-тата се представиха в три тура. Първо дефилираха с дънки, след това с бельо с марката на спонсора – Sloggi. Последният рунд кандидатите за титла “Най-красиво дупе” показаха най-новата колекция на Sloggi есен-зима 2008-2009.

Мъжките дупета от сайта за онлайн гласуването

Мартинелчо от Варна. Снимка: Официалният сайт на организатора Sloggi

Мартинелчо от Варна. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiВладимировото от Добрич. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiЧенето от Габрово. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiШумахер от София. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiЖицата от София. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiКирката от Пловдив. Снимка: Официалният сайт на организатора SloggiDeusex от София. Снимка: Официалният сайт на организатора Sloggi

Жури в състав Дора Блек (директор на „Триумф интернешънъл“), проф. Любомир Стойков, Рене Розберг (директор на рекламна агенция „Вал“), модният фотограф Мони Франсес, Кристина Димитрова (победителка в международния конкурс за най-хубаво дупе миналата година), Петя Алексиева (радио „Фреш“) и Калина Коцева (списание „Блясък“) определи победителите. След дълги изчисления за носители на титлата «Най-красиво дупе» бяха провъзгласени 23-годишната Биляна Йотовска и 19-годишният Мартин Медникаров. На второ място се наредиха Таня Константинова и Радослав Димитров, а на трето – Таня Стоилова и Кирил Коев. Победителите ще се представят на международния конкурс в Париж.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.