Най-красивото д. в света – бразилка наследи българката – фотогалерия

Участничка в състезанието. Снимка: Ройтерс

20-годишната бразилка Мелани Нунеш Фронковяк наследи българката Кристина Димитрова като победителка в конкурса за “Най-красиво дупе в света” за 2008 година. Криси Димитрова спечели първия конкурс миналата година (виж тук) и тази година беше член на журито в конкурса, организиран от една от водещите компании за производство на бельо “Sloggi“.

Бразилката Мелани Нунеш Фронковяк. Снимка: Ройтерс

Бразилката Мелани Нунеш Фронковяк. Снимка: РойтерсУчастници позират по време на състезанието за "Най-красиво дупе в света" в Париж. Снимка: РойтерсУчастничка в състезанието. Снимка: РойтерсСайба Бомботе и Мелани Фронковяк. Снимка: РойтерсСайба Бомботе и Мелани Фронковяк. Снимка: РойтерсБразилката Мелани Фронковяк  и французинът Сайба Бомботе са победители в състезанието за ""Най-красиво дупе в света" в Париж. Снимка: РойтерсБразилката Мелани Фронковяк, спечелила състезанието. Снимка: РойтерсУчастничка в състезанието за "Най-красиво дупе в света". Снимка: РойтерсБразилката Мелани Нунеш Фронковяк. Снимка: РойтерсСъстезателка по време на финала на състезанието за "Най-красиво дупе в света" в Париж. Снимка: РойтерсБразилката Мелани Фронковяк и французинът Сайба Бомботе позират, след като спечелиха финалите в състезанието за мъже и жени за "Най-красиво дупе в света" в Париж. 45 финалисти от 26 различни държави, взеха участие в състезанието, за да спечелят договор за манекени и парична награда от 15 000 евро. Снимка: Ройтерс

В конкурса, който тази година се проведе в Париж, се включиха 45 участници, излъчени от 26 страни. Те се представиха пред жури от специалисти, сред които освен Кристина Димитрова бяха супермоделът Адриана Карембьо, италианският астронавт Паоло Несполи и други светски личности.

При мъжете победител стана 27-годишният французин Сайба Бомботе. Той и бразилката Нунеш получават по 15 хиляди евро и договор за участие в рекламната кампания на фирмата “Sloggi“, както и застраховка на наградените си седалищни части.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.