Смях от форумите: Земетресението, ако е по Медведев, хич не ми го хвалете!

Рисунка: Доньо Донев

Смешките по-долу са от коментарите за земетресението във форумите:

Така и не разбрах нашето земетресение вчера по скалата на Рихтер ли беше или по Медведев. Ако е по Медведев, хич не ми го хвалете.

***

В събота вечер Бойко Борисов се прибира от работа, изпуска ключовете на колата си в канализацията и когато се навежда да ги извади (в 22:08 на 15 ноември, събота) размества тектонските плочи от Витошкия разлом…

Така полученото земетресение от своя страна събужда току-що легналата си Васа Ганчева. Тя цяла нощ не може да заспи от страх от земетресението и вече към 6:30 сутринта задремва, обаче в просъница започва да сънува кошмари, върти се в леглото, в следствие на което – в 7:05 сутринта – тя пада от леглото си и събужда цяла София, включително и мен. (От блога на Комитата)

***

Поетът Иван Динков рече веднъж: „Дори когато лежат върху жените си, българите не шават, а чакат да ги разклати някое случайно земетресение.“ Колко ли българи са се възползвали, като се има предвид, че първият трус беше към 22 часа. Пък вторият беше даже още по-удобен – към 7. Точно, дето викат турците, сабах секиш – алтън гиби… Е да, кратко беше клатенето, но той, българинът, и не обича повече… (От блога на д-р Филипов)

***
Столична община уведомява гражданите, че Бойко Борисов е буден и храбро посреща вторичните трусове.

***

Снощи 4-та степен по Рихтер, тази сутрин 3,5 – имаме дискаунт.
Чакаме в понеделник да падне на 1 (номинал) и започваме да купуваме.

***

Дръжте се софиянци, ние от провинцията сме с вас. Земетресението е като секса – не се знае кога, колко ще продължи и на каква дълбочина ще е. С вас сме, а утре може вие да сте с нас – Божа работа.

***
Гледах Мис Плеймейт по ТВ и нищо не й шавна.

***

Усети ли го? Аха, още ми се люлеят топките.

***

На ок. 5 км. от София има строго секретна научна лаборатория, където учени от БАН под вещото ръководство на водещи руски академици и професори работят по няколко проекта: темпорален дислокатор, пространствен дислокатор работещ с огъване на пространствено-временния континиум, сеизмично оръжие, климатичен преобразувател и нова версия на АК 47 по натовските стандарти. Явно са правили експерименти снощи…

***

4-та степен по Рихтер след Софийската конференция на БСП, ами на 22 и 23 ноември след националната конференция на БСП ще има земетресение 8, 9-та степен по Рихтер!

***

Един колега имаше приказка:
Добре е, че глупаците са разпределени равномерно по земята. Иначе има вибрации, земетресения и гърми.
Да не би в София да се е получило насищане от такива?

***

… в предсмъртното писмо на Ахмед Емин не пишеше ли, че предстоят големи трусове?!?

***

Поради опастността от земетресения, прекратявам посещението си на УНСС за неопределен период от време, тъй като повечето упражнения са на високите етажи и има опастност за живота ми при трус (правописът е запазен).

***

В бг и земетресение да не става, и него осрахте с тъпотии.

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.