Владо Карамазов лице на модна колекция – фотогалерия

Снимка: Андрюс фешън студио

Актьорът Владо Карамазов представи колекция есен-зима 2009 на „Андрюс фешън студио“ – модната марка, на която стана лице през февруари (снимки от първата колекция с Владо Карамазов като модно лице виж тук). В символ на новата му фотосесия се превърна снимката, на която актьорът от Народния театър позира с няколкомесечно бебе. При представянето към него заваляха любопитни въпроси “къде е бебето”, на което Карамазов отговори, че си е вкъщи. Запознати съобщиха, че детето е на близка на екипа на модната къща.

На представянето на марката водещият на последните два сезона на “Сървайвър” (интервю с актьора виж тук) призова почитателите си да купуват българското.

Владо Карамазов в костюм от колекция есен-зима 2009 на Андрюс фешън студио. Снимка: Андрюс фешън студио

Владо Карамазов в костюм от колекция есен-зима 2009 на Андрюс фешън студио. Снимка: Андрюс фешън студиоСнимка: Андрюс фешън студиоСнимка: Андрюс фешън студиоСнимка: Андрюс фешън студиоСнимка: Андрюс фешън студиоСнимка: Андрюс фешън студиоСнимка: Андрюс фешън студиоСнимка: Андрюс фешън студиоСнимка: Андрюс фешън студиоСнимка: Андрюс фешън студиоСнимка: Андрюс фешън студио

Владимир Карамазов завършва е НАТФИЗ в класа на проф. Надежда Сейкова. От 2002 година е в трупата на Народния театър „Иван Вазов“, където по-запомнящите му роли са: Ромео в „Ромео и Жулиета“ от Шекспир, Валентино в „Както ви е угодно или Дванайсета нощ“ по Шекспир, Флоризел в „Зимна приказка“ и Рос в „Макбет“ от Шекспир. Превъплъщава се и в Леандро в „Кралят-елен“ от Карло Гоци, в Мейкъл в „Магбед“ от Йожен Йонеско и в Иван Сенебирски в „Албена“ от Йордан Йовков, за която роля е номиниран за “Аскеер 2003” за изгряваща звезда. За втора поредна година Карамазов се подвизава и като водещ на риалити шоуто “Сървайвър”. Бил е водещ на тв-предаването “Без багаж”. Играе в „Ти гониш“ – филмът, който спечели конкурса за късометражно кино на социално значима тема на „София филм фест“ 2007.

През този сезон участва в спектаклите “С любовта шега не бива”, “Крал Лир”, “Идеалният мъж”, “Балът на крадците”, “Рибарят и неговата душа”.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.