Панаир за олигарси в Москва – фотогалерия

Въпреки финансовата криза, която стопи авоарите на руските олигарси, в Москва беше открит Панаирът за милионери или както го наричат, „Панаирът на суетата“. Очаква се негови посетители да бъдат около 12 000 много богати хора, пише сайтът „Вести“. Предлагат им се парфюми за 1 млн рубли, телефон за толкова евро и др. подобни стоки.

Оперна певица пее в нощта на откриването на Панаира на милионерите. Снимка: Ройтерс
Оперна певица пее в нощта на откриването на Панаира на милионерите. Снимка: Ройтерс
Оперна певица пее в нощта на откриването на Панаира на милионерите. Снимка: РойтерсЖена, провесена от тавана, налива шампанско на един от посетителите на откриването на Панаира на милионерите в Москва. Снимка: РойтерсИзвестният изпълнител на руски шансони Вили Токарев пуши пура на откриването на Панаира на милионерите в Москва. Снимка: РойтерсПосетители, дошли за откриването на Панаира на милионерите в Москва. Снимка: РойтерсЖена представя парфюм на откриването на Панаира на милионерите. Снимка: РойтерсПосетителки разглеждат изложените бижута по време на Панаира на милионерите. Снимка: РойтерсГости наблюдават модно ревю на откриването на Панаира на милионерите. Снимка: РойтерсМанекенка представя модел на модна къща Посетители разглеждат хеликоптер Посетител гледа изложена булчинска рокля на Тиамо Брайдъл. Снимка: РойтерсМанекенка представя модел на модна къща Мъж излага бижута по време на откриването на Панаира на милионерите в Москва. Снимка: РойтерсМодели представят модни колекции на откриването на Панаира на милионерите. Снимка: РойтерсМодел излиза от луксозна кола. Снимка: РойтерсСтари коли са изложени на Панаира на милионерите в Москва. Снимка: РойтерсЛуксозен

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.